Ο Αθανάσιος (Σάκης) Βογλίδης υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας με τη Χρυσή Αυγή

Την δύσκολη εποχή την οποία διανύουμε, αυτή των Μνημονίων, της οικονομικής και πολιτισμικής κρίσης, αλλά και της κρίσης των αρχών μας, ζητάμε την στήριξη και συμμετοχή σας στον αγώνα μας.

Ένας αγώνας πέρα από κομματικές και προσωπικές αγκυλώσεις, με στόχο το καλό της Πατρίδας, της Ελλάδας, αλλά και του τόπου μας, της Φλώρινας.


Τα προβλήματα στην καθημερινότητα πολλά, οι λύσεις άλλες φορές σύνθετες, ωστόσο πολλές φορές απλές. Αρκεί, να εισακουστούμε από τα κέντρα εξουσίας του κράτους των Αθηνών και να τονίσουμε καίρια και δυναμικά τις θέσεις μας.
Σκοπός μας, θέματα όπως:
  1. Ο εκσυγχρονισμός της σιδηροδρομικής μας γραμμής με περισσότερα δρομολόγια αλλά και με μία μικρή ορθολογική μετατόπιση των γραμμών που στοίχησαν σε συμπολίτες μας την ζωή τους.
  2. Ο εκτελωνισμός των βαρέων οχημάτων, που μπορεί να γίνεται και στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο πυροβολικού.
  3. Η τηλεθέρμανση ή τουλάχιστον, η επιδότηση θέρμανσης από την πολιτεία και για τους πληθυσμούς στα χωριά του Νομού.
  4. Η σύνδεση της Φλώρινας αλλά και των Πρεσπών με την Εγνατία Οδό.
  5. Η αξιοποίηση του αεροδρομίου της Φλώρινας για πτήσεις εσωτερικού.
  6. Η προώθηση του νομού μας ως προορισμό εναλλακτικού τουρισμού μέσα από καμπάνιες και δράσεις τοπικών φορέων και Φλωρινιωτών επιχειρηματιών.
  7. Η καλύτερη οργάνωση του Δήμου αλλά και των Κοινοτήτων του νομού σε θέματα εκχιονισμού των δρόμων, εκσυγχρονισμού αυτών αλλά και καθαριότητας μέσα από καλύτερη αξιοποίηση προσωπικού.
  8. Η δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ.
  9. Η καλύτερη φύλαξη των σχολείων αλλά και η ενίσχυσή τους με περισσότερους οικονομικούς πόρους για θέρμανση, προσωπικό και όχι μόνο.
  10. Η εξυπηρέτηση υπερηλίκων στο σπίτι μέσα από δημοτικές δομές αλλά και με την βοήθεια της εκκλησίας που ήδη παρουσιάζει σπουδαίο έργο.
  11. Η δημιουργία και οργάνωση κτηνοτροφικών ζωνών, κοινοτικών χώρων συγκέντρωσης και συσκευασίας γεωργικών προϊόντων.
  12. Η καλύτερη απορρόφηση και αξιοποίηση κονδυλίων ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΣΠΑ για τους νέους αγρότες και επιχειρηματίες του τόπου μας.
  13. Η παροχή στοχευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών από ειδικούς του δήμου σε θέματα γεωπονίας και επιχειρηματικότητας.
  14. Η δημιουργία κουλτούρας συνεργασίας, δημιουργικότητας και παραγωγικότητας μέσα από διοργάνωση σεμιναρίων, εκδηλώσεων και συναντήσεων οργανωμένους από τοπικούς φορείς.
Να τεθούνε στο τραπέζι και με υπομονή, επιμονή, συστηματική δουλειά και συνεργασία να οδηγηθούμε σε λύσεις. Λύσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ατενίσουμε υπερήφανα και με το κεφάλι ψηλά, το μέλλον του τόπου μας. Ένα μέλλον καλύτερο και γιατί όχι, σπουδαίο για εμάς και κυρίως, για τα παιδιά μας!

Αθανάσιος (Σάκης) Βογλίδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας – Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια