Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στον Δήμο Αμυνταίου


Μετά και την οριστική καταμέτρηση της σταυροδοσίας στον Δήμο Αμυνταίου, αναδείχθηκαν και επισήμως τα ονόματα των 27 που θα πλαισιώνουν το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.



Ουσιαστικά η μοναδική μεταβολή που προέκυψε σε σχέση με  το αποτελέσματα της σταυροδοσίας  από που έδινε  η αρμόδια περιφερειακή αρχή και καταγράφηκε στο ρεπορτάζ τις 29ης Μαΐου, έχει να κάνει με την ΔΕ Αετού, όπου ο κύριος Σαργιαννίδης Παύλος (432) προσπέρασε τον κύριο Παναγιωτίδη Γεώργιο (429), με 3 σταυρούς και έτσι είναι αυτός που μαζί με τον κύριο Ιωάννου Χρήστο, θα εκπροσωπήσουν το συνδυασμό Με συνέπεια και στο αύριο στο επόμενο ΔΣ.


Στην ΔΕ Αμυνταίου, μετα την επικράτηση του κυρίου Μπιτάκη έναντι του κυρίου Θεοδωρίδη, ο κύριος Κύρκου Κυριάκος έλαβε εκλόγιμη θέση, την οποία στέρησε από την κυρία Ελένη Ιωαννίδου-Τζίτζιου.


Όπως είχε σημειωθεί, ο κύριος Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού Συνεργασία για την ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου, σύμφωνα με πληροφορίες παρέδωσε την έδρα του, ως εκ τούτου ο συνδυασμός θα εκπροσωπηθεί απο τις κυρίες Κριτικού και Σονιάδου-Μπίτα. Ενώ η Λαική Συσπείρωση θα εκπροσωπηθεί απο τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κυριάκο Ελευθεριάδη.

Τέλος δεν άλλαξε η σειρά των τριών πρώτων  υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων σε σταυρούς, συγκεκριμένα ο κύριος Ιορδάνης Μπάντης που συγκέντρωσε 768 σταυρούς, δεύτερος ο Τρύφων Γεώργου με 661 και τρίτος ο Αποστόλης Θεοδώρου με 642.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια