Αδωνις Γεωργιάδης απο τους Αναργύρους: Η κυβέρνηση αποτελείται απο απατεώνες και σας κοροϊδεύουν...Η μετεγκατάσταση θα γίνει επι Νέας Δημοκρατίας


Από την πολύπαθη Τοπική κοινότητα Ανάργυρων επιτέθηκε στην κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας οτι τους κοροϊδεύουν, γιατί είναι απατεώνες. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε σήμερα (19/05) την Τ.Κ. Αναργύρων όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους της κοινότητας για τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εδώ και δύο χρόνια, λόγω της κατολίσθησης του ορυχείου της ΔΕΗ, που επέβαλε την εκκένωση του χωριού.


Ο κύριος Γεωργιάδης επικαλέστηκε το παράδειγμα του ΕΝΦΙΑ, τον οποίο η Κυβέρνηση είχε υποσχεθεί πως οι κάτοικοι δεν θα πλήρωναν, μένοντας στα λόγια. Επίσης υπογράμμισε ότι και η απαλλοτρίωση του οικισμού είναι ένα φιάσκο του Συριζα και του Περιφερειάρχη, την οποία ωστόσο δεσμεύτηκε να υλοποιήσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον κύριο Κασαπίδη.
 








Τον κ. Γεωργιάδη, συνόδευαν ο βουλευτές κ. Γιάννης Αντωνιάδης (ΠΕ Φλωρινας) και Μιχάλης  Παπαδόπουλος (ΠΕ Κοζάνης),  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας κ. Θωμάς Θεοδώρου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργος Τσισμαλίδης, καθώς και λοιποί γαλάζιοι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές.  




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΣΗ ΚΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ. ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΓΡΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΙΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ. ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΡΩΝΗ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΤΑΚΗ?ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΙΤΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .