Βούλιαξε το πνευματικό κέντρο Αμυνταίου στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη



Ούτε καρφίτσα έπεφτε στην τελευταία προεκλογικό συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου, το βράδυ της Παρασκευής 24/05.


Στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, εξέφρασε την βεβαιότητα του για την νίκη του συνδυασμό του Με συνέπεια και στο Αύριο, υπογράμμισε τη μαχητικότητα και την ειλικρίνεια που επέδειξαν οι συνεργάτες καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας.



Άφησε σαφείς υπαινιγμούς απέναντι στον πρώην δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη, περι ανάμειξης του στην πολιτική ζωή του τόπου και εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του κυρίου Μπιτάκη, στη συνέχεια παρουσίασε όλα τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στον δήμο και όλα εκείνα που έχουν σχεδιαστεί να υλοποιηθούν άμεσα. Στην αποστροφή του λόγου ζήτησε από τον κόσμο να μην χαθεί ούτε μια ψήφος και έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης.





Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. 33 χρόνια στα κοινά ο κυριος Θεοδωρίδης δεν έχει άλλοθι στην αναποτελεσματικότητα. Χρειάζεται ο Δήμος κάποιον νέο άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αναργυροι μετά από τόσα ψέματα, τόσα χρόνια θα τον «τιμήσουν» ανάλογα τον Θοδωριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απουσία του κόσμου δεν τον προβληματίζει ώστε να μην συνεχίζει να εκτίθεται; Κανεις στο Αμυνταιο δεν ενδιαφέρεται για την εμμονή του με τον Ιωσηφίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .