Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου: Οραματιστές να μαλώνουν οραματιστές?


Το απόγευμα της 23ης Μαΐου, μαζευτήκαμε στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου, οι υποψήφιοι που διεκδικούν τη δημαρχία του δήμου, σε μια ανοικτή κουβέντα ερωταπαντήσεων μεταξύ δημοτών και τον προαναφερόμενων υποψηφίων. Οι προϋποθέσεις ήταν γόνιμες, ο καιρός καλός και τα πλαστικά καφεδάκια έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς συνδυασμών. 


Ξάφνου τα αίματα άναψαν! Μαζί με τις φωνές και τις διχόνοιες μεταξύ οραματιστών χάλασε και ο καιρός! Ύβρεις εκτοξευόντουσαν εκατέρωθεν και στο βάθος βροντές και αστραπές!

Είδαμε υποψηφίους δημάρχους να αλληλοκατηγορούνται σε προσωπικό επίπεδο μαζί με τους αντίστοιχους ιπποκόμους τους στα έδρανα να βωμολοχούν. Καθώς τελείωσε η διαδικασία, το χώμα θα βάφονταν κόκκινο στα σκαλάκια του πνευματικού κέντρου (εδώ να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην χιλιοειπωμένη ήρεμη και με χαμηλούς τόνους προεκλογική περίοδο).  Το μίσος ήταν τόσο έντονο που εύλογα μας έγειρε ερωτήματα και προβληματισμούς. Συνδημότες μας με όραμα που αγωνίζονται “ανιδιοτελώς” να καλυτερεύσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών τους να μαλώνουν? Γιατί ωρέ Έλληνες?

Μήπως οι μέν θέλουν να δώσουν γη και ξινό ύδωρ στην τάδε  εταιρεία και οι δε προτιμάνε τον δείνα ιδιώτη? Άλλοι λένε ότι με τον πρώην ιδιώτη ήταν καλύτερα...όλοι με κάποιον είναι, ΟΛΟΙ πλην Λακεδαιμόνιων που λέγανε να μείνει δημόσια στα χέρια του κόσμου.

Μήπως οι μέν ελπίζουν σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει απευθείας μεταθέσεις έργων σε δικούς τους εργολάβους κόντρα στους εργολάβους των δε? Α! Και τώρα που αναφέραμε τη λέξη “εργολάβος”, αναπαράχθηκε από τους μεν και τους δε πολλάκις φορές πώς στον επόμενο τόνο θα εξασφαλίσουν ΟΛΟΙ τους να μη θιγούν τα οικονομικά συμφέροντα τους. ΟΛΟΙ πλην Λακεδαιμονίων.

Μήπως οι μέν αγωνιούν για το μέλλον της τηλεθέρμανσης και της λειτουργίας της ΔΕΗ βάζοντας σαν βάση του ζητήματος σε ποιανού “πράσινου, οικολόγου, φιλάνθρωπου” επενδυτή θα δοθεί και οι δε βάζοντας σαν βάση το ζήτημα του χρονοδιαγράμματος? Πλην Λακεδαιμόνιων που λέγανε για μάχη για πραγματικά δημόσια ΔΕΗ...

Ε λοιπόν αυτοί οι μέν και οι δε ζητάν την ψήφο σου. Την ψήφο σου που στον επόμενο τόνο θα πάνε να την καταθέσουν στο βωμό όλων αυτών που αύριο θα σε φέρουν σε παραπάνω δυσμενή θέση οικονομική, πνευματική, κοινωνική, ψυχολογική κτλ. ΟΛΟΙ πλην Λακεδαιμονίων.
ΟΛΟΙ πλην Λακεδαιμόνιων, σου λένε ψέματα για την δήθεν ανάπτυξη και το μέλλον που θα έρθει (έτσι νέτα σκέτα), άντε σου λένε στη καλύτερη να τρέξουμε να πάρουμε κανένα ακριβοπληρωμένο πρόγραμμα της Ε.Ε. ή πρέπει να καταδεχτούμε να ζούμε με ψίχουλα ενώ άλλοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια στις πλάτες μας.

Και στους μέν και στους δε, υποσχόμαστε μία δύσκολη μετεκλογική περίοδο. Τόσα χρόνια και οι μεν και οι δε, έσπειραν ανέμους. Τώρα ήρθε η ώρα να θερίσουν θύελλες. Την Κυριακή ψηφίζουμε τους Λακεδαιμόνιους. Την Κυριακή ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση. ‘Έτσι, για να τους χαλάσουμε τη μοιρασιά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια