Βουλιάζει η Φλώρινα για την προεκλογική συγκέντρωση του Μητσοτάκη το βράδυ της Πέμπτης 23/05/2019 + Video





















Ο αείμνηστος πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993, επισκέφτηκε τη Φλώρινα, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής, από χιλιάδες Νεοδημοκράτες.




















Αύριο, Πέμπτη 23/05, 27 χρόνια μετά, ο υιός Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  θα πραγματοποιήσει αντίστοιχου βεληνεκούς προεκλογική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία της Φλώρινας, ενόψει των ευρωεκλογών τις 26ης Μαΐου 2019.


Αναβρασμός υπάρχει στις τάξεις των οργανωμένων φίλων του κόμματος σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, καθώς ετοιμάζουν απόβαση στην πόλη της Φλώρινας, για την προεκλογική συγκέντρωση η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσεις στις 19:30 το βράδυ. Στους ίδιους ρυθμούς κινούνται και τα γαλάζια επιτελεία στον ακριτικό νομό, καθώς η αυριανή συγκέντρωση αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, για τη δυναμική που αποπνέει παραδοσιακά το κόμμα στην περιοχή. Έτσι η εικόνα της πόλης αναμένεται να θυμίζει κάτι από τα παλιά με χιλιάδες κόσμου να κατακλύζει την κεντρική πλατεία,  στέλνοντας μήνυμα πολιτικής αλλαγής.


Το Μακεδονικό, η αδυναμία διαχείρισης των μονάδων της ΔΕΗ, ο υψηλός δείκτης ανεργίας του Νομού, η μείωση των επιδομάτων θέρμανσης και η υποβάθμιση του αγροτικού κόσμου, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Με πείθει ο κύριος Κ.Μητσοτάκης Είναι σοβαρός πολιτικά ώριμος και ευγενής."Αποπνέει κ αναδύει"ένα αξιοσημείωτο πολιτικό πολιτισμό σε σχέση με τον "κάφρο"(δεν ψέγω τους συμπαθείς Κάφρους...)πολιτικό αντίπαλό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .