Προβολή κοινωνικού μηνύματος (spot) οδικής ασφάλειας κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα

ΘΕΜΑ: «Προβολή κοινωνικού μηνύματος (spot) οδικής ασφάλειας κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.»

ΣΧΕΤ : Η υπ’ αριθ. 76 από 09-04-2019 Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.


1. Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται), ενέκρινε τη δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας, κοινωνικού μηνύματος, για το χρονικό διάστημα από σήμερα, 18-04-2019, έως και 06-05-2019.

2. Το σποτ περιέχει κοινωνικό μήνυμα με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

3. Θεωρώντας ότι το σποτ αυτό θα συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία για το περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας, παρακαλούμε όπως ενισχύσετε τη γενικότερη προσπάθεια για την ενημέρωση των πολιτών, αναπαράγοντας το κοινωνικό αυτό μήνυμα σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας.

4. Το τηλεοπτικό σποτ είναι διαθέσιμο στο link: https://bit.ly/2DkVxm5

5. Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στα τηλ.213-1520505 και 210-6997241

6. Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων χώρας παρακαλούνται να ενημερώσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης τους, διαβιβάζοντας άμεσα το παρόν έγγραφο, μαζί με τη συνημμένη απόφαση του Ε.Σ.Ρ.

7. Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παρακαλείται για την ενημέρωση του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια