Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι στο Αμύνταιο! Ένα εντυπωσιακό τρέιλερ για μια ελληνική ταινία που δεν υπάρχει...το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Είδα μόλις μια ελληνική ταινία μικρού μήκους που έχει τη μορφή ενός τρέιλερ και θέλω να τη μοιραστώ.

Το Last Βreach είναι ένα βραβευμένο καλλιτεχνικό εγχείρημα, που έχει ταξιδέψει μέχρι στιγμής σε πολλά φεστιβάλ αποσπώντας 10 διεθνή βραβεία στην κατηγορία Best Trailer.
(Η κατηγορία Trailer, η οποία είναι διαδεδoμένη σε φεστιβάλ κινηματογράφου του εξωτερικού, αφορά “fake trailer” ταινιών ως αυτόνομα κινηματογραφικά δημιουργήματα.)

Η ταινία (παραγωγής 2018) δημιουργήθηκε με σκοπό να γεφυρώσει το τεράστιο οπτικό και τεχνικό χάσμα μεταξύ μιας παραγωγής εκατομμυρίων και μιας ανεξάρτητης παραγωγής.



Επιχειρεί να αποδείξει ότι με πολύ χαμηλού κόστους, αλλά προσεκτικά επιλεγμένο, εξοπλισμό, με αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας Digital Video, σε συνδυασμό με επαγγελματικού επιπέδου κατάρτιση, φαντασία, πάθος και πολύ καλούς φίλους η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μια δυσθεώρητου κόστους Χολυγουντιανή παραγωγή και μια παραγωγή μηδενικού budget, γίνεται δυσδιάκριτη. Στην ουσία πρόκειται για ένα πείραμα δημιουργίας ενός blockbuster σε μικρογραφία.
 

Πολύ ενδιαφέρον βρήκα κι αυτό το βιντεάκι που δείχνει πώς γυρίστηκε το φιλμ:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .