Δωρεάν χαλίκια από τη ΔΕΗ και αγροτική οδοποιία

Το 2013 ξεκίνησε μία μεγάλη παρέμβαση στον αγροτικό τομέα, που κορυφώθηκε το 2014. Ήταν η διάνοιξη, βελτίωση και χαλικόστρωση των αγροτικών και δασικών δρόμων όλου του Δήμου Αμυνταίου.
Πάνω από 10.000 φορτηγά δωρεάν χαλίκι από τη ΔΕΗ, δηλαδή πάνω από 140.000 κυβικά μέτρα χαλίκι, που μεταφέρθηκαν με έξοδα της ίδιας της ΔΕΗ, στρώθηκαν σε όλο το μήκος και το πλάτος των αγροτικών και δασικών δρόμων του Δήμου Αμυνταίου. Τότε υλοποιήσαμε ένα τιτάνιο και πανάκριβο έργο με μηδαμινό κόστος και παραδώσαμε ένα καλοσυντηρημένο αγροτικό οδικό δίκτυο που παρείχε ασφάλεια και ευκολία στις μετακινήσεις και τις μεταφορές προϊόντων!

Ο τότε Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, είχε διαπραγματευτεί στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΔΕΗ απέναντι στην τοπική κοινωνία, την δωρεά χαλικιών και τη μεταφορά τους για τη συντήρηση και βελτίωση των αγροτικών μας δρόμων κάθε χρόνο.
Ο σημερινός δήμαρχος κ. Κώστας Θεοδωρίδης δεν έχει ρίξει ούτε ένα φορτηγό χαλίκι στους αγροτικούς και δασικούς δρόμους μας, δείχνοντας πρωτοφανή αδιαφορία και απαξιώνοντας την συμφωνία του προκατόχου του. Προφανώς δεν θέλει να αξιοποιήσει καμία από τις σημαντικές συμφωνίες του πρώην δημάρχου, για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει.
Το κακό είναι ότι η λογική "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" στην προκειμένη περίπτωση δεν αφορά την κατσίκα κάποιου άλλου, αλλά των πολιτών του Δήμου Αμυνταίου.
Ο κ. Θεοδωρίδης δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασκεί ρεβανσιστική πολιτική εις βάρος των συμφερόντων των κατοίκων του Δήμου Αμυνταίου.

Τρύφωνας Γεώργου

Δημοτικός Σύμβουλος Αμυνταίου





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πολλά χαλίκια βρε αδερφέ! 140.000 κυβικά?????? 10.000 φορτηγά!!!!! Τι Μας λες "κυριε" Γεωργού?????? Φοβερο!!!!!!! Που μπήκαν Αυτά τα χαλίκια ρε παιδιά? Είδαμε όντως σε κάποιους αγροτικούς δρόμους να πέφτουν από 4-5 ίσως 6 φορτηγά, αλλά όχι και 10.000 φορτηγά, 140.000 κυβικά!!!! Πολλά Τα χαλίκια ρε παιδιά!!!!! Βρες Κάτι άλλο να μας πεις διότι με τέτοιες αναρτήσεις δεν βλέπω να εκλέγεται άλλη φορά, δεν θέλουμε προπαγανδιστες δημου.συμβουλους,θελουμε σωστή αντιπολίτευση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .