ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΦΥΓΕΤΕ..

Με αηδία , και καμία έκπληξη γιατί από τους ψεκασμένους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα τα περιμένει κανείς, παρακολουθούμε στο σύνολο των ΜΜΕ στο διαδίκτυο

(https://www.facebook.com/209791603143628/post/361900991266021/) την συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Φλώρινας Κώστα Σέλτσα, ο οποίος σε μια κρίσιμη συνεδρίαση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, , να επιδίδετε σε αήθεις συμπεριφορές στο ναό της Δημοκρατίας, την Βουλή των Ελλήνων. 

Συγκεκριμένα επιδόθηκε σε πειράματα με τον φακό του κινητού του, απεικονίζοντας εν είδει «shelfie» τον εαυτό του, αποστεωμένο ως «Χάροντα», μεσούσης της συνεδρίασης της Βουλής. Του επιστρέφουμε την ειρωνεία, την απαξίωση, τους καυστικούς συνειρμούς. Τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα δεν περιποιούν τιμή ούτε στον ίδιο ούτε στους ανθρώπους του ταλαίπωρου νομού μας, που τον ψήφισαν για να τους εκπροσωπεί. Τον καλύτερο χαρακτηρισμό που θα μπορούσαμε να του αποδώσουμε είναι αυτός της «διχασμένης- διαταραγμένης προσωπικότητας», γιατί τους άλλους χαρακτηρισμούς δεν θέλουμε καν να τους εκστομίσουμε, αλλά επιβάλλεται να πούμε τα αυτονόητα:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΦΥΓΕΤΕ

Γραφείο τύπου

ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια