Απάντηση του Βουλευτή Κωνσταντίνου Σέλτσα στην επίθεση από τη ΝΟΔΕ Φλώρινας

Για άλλη μια φορά η ΝΟΔΕ Φλώρινας, στηριζόμενη στην επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, χτυπά κατά τρόπο ανήθικο τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας Κωνσταντίνο Σέλτσα δημοσιεύοντας ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντώντας τον θεσμικό του ρόλο. 

Ο κ. Βουλευτής ήταν παρών και συμμετείχε σε όλη την διήμερη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στηρίζοντας την Κυβέρνηση απέναντι στις επιθέσεις όλου του παλιού και διεφθαρμένου συστήματος που επιζητεί και πάλι την εξουσία θυσιάζοντας την σταθερότητα της χώρας. Πρόκειται για μια οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης και απειλών σε βάρος Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα.

 Οι απειλές δεν θα περάσουν. Όσον αφορά τους βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, επιστρέφονται όλοι στο ακέραιο.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Αυτα τα ειπες στην μακεδονική γλωσσα και μετα εγινε μετάφραση
    απο οτι εβγαλα συμπερασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποια συκοφάντηση μιλάς Κώστα μου; Δεν αναφέρουν πως δεν ήσουν στην Βουλή αλλά ότι προσβάλεις τον θεσμικό της ρόλο με την ενέργεια σου να ανεβάσεις την συγκεκριμένη φωτό στο προφίλ σου.... Και μην μας πεις πως είναι και αυτό παρασκεύασμα διότι όλοι οι διαδικτυακοί σου φίλοι το είδαν με τα ματάκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ καλά τα λές κώστα...αστους να λενε ειμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .