Αποχιονισμός Δήμου Αμυνταίου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους Προϊσταμένους, τα Στελέχη και τους Υπαλλήλους του Δήμου Αμυνταίου για την πολύτιμη συνδρομή τους και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια του αποχιονισμού.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους χειριστές των μηχανημάτων που υπερέβαλλαν εαυτούς και εργάστηκαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση και μετακίνηση ακόμα και στις πιο ορεινές και δύσβατες περιοχές του Δήμου.
Βασικός στόχος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ήταν εκτός των άλλων η ασφαλής μετακίνηση και εξυπηρέτηση όλων των δημοτών, των επισκεπτών και κυρίως των ατόμων με προβλήματα υγείας. Οι δρόμοι παρέμειναν ανοικτοί παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Οι όποιες αντίθετες φωνές, που ζητούσαν ευνοϊκότερη μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπολίτες μας σε ιδιωτικούς-επαγγελματικούς χώρους, θεωρούμε ότι ενείχαν σκοπιμότητα, να υποβαθμίσουν τις συντονισμένες ενέργειες, τον ορθό προγραμματισμό και να πλήξουν το κύρος της παρούσας Δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΔΉΜΑΡΧΕ ΑΜΎΝΤΑΙΟ ΚΑΛΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΊ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΎΣ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΆΝΟΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΎΣΑΝ ΆΦΗΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΙΚΡΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ Κ.Α ΑΥΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΘΑ ΘΑ ΕΊΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΤΕΛΕΊΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΆΘΕ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕΤΡΆΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεχοβο και βαρικο για άλλη μια φορά ξεχασμένα και αποκομμένα απο τον κόσμο και απο την κακοκαιρία και απο το κτελ Φλωρίνης μην ξεχάσετε τώρα στης επερχόμενες εκλογές αν δεν ντρέπεστε να έρθετε τι περιμένει το Λεχοβο και δεν προσπαθεί να αλλάξει Νομό και να πάει στην Καστοριά δεν μπορώ να καταλάβω επίσης και το βαρικο στον Νομό Κοζάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα πες πως μας κάνεις πλάκα τωρα γιατι αν τα εννοείς καποιος είναι για τον Σπιναρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τις Μετακινήσεις Πολιτών ρωτήστε το αποκλεισμένο Νυμφαίο. Για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις ρωτήστε τους κτηνοτρόφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει χαχα.Αληθεια κ.Δημαρχε ειστε ευχαριστημενος που πραξατε το αυτονοητο; Σας προκαλω να πατε εσεις ο ιδιος σε χωρια οπως Κελλη,Αετος,Νυμφαιο και υστερα καντε το αυτονοητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναποδοι ποσο αναποδοι ειστε να δημισιευετε οτι θελετε; Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XAXXAAXAXXAAX ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .