Συλλήψεις ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο στη Δυτική Μακεδονία


Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις τριών (3) ατόμων, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.


Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
·        απογευματινές ώρες της 17-01-2019 στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
·        πρωινές ώρες της 18-01-2019 στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
·        μεσημεριανές ώρες της 18-01-2019 στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια