ευχαριστήριο ΤΣΙΡΙ ΒΑΡΒΑΡΑ

Για μια ακόμη χρονιά η πολιτιστική εκδήλωση «ΤΣΙΡΙ ΒΑΡΒΑΡΑ» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν αισθητά αυξημένη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.  Θα ήθελα από καρδιάς
να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση. Αρχικά τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη που έχει πραγματικά δώσει προτεραιότητα σε ζητήματα πολιτισμού,  τον αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Θεοδώρου που εργάστηκε ακατάπαυστα και είχε τον πλήρη έλεγχο και την οργάνωση της εκδήλωσης, την Τοπική Σύμβουλο κ. Σοφία Σέλτσα για τη βοήθεια της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , όλους τους εργαζομένους του Δήμου αλλά  και τους συλλόγους που και φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους προσφέροντας μοναδικά εδέσματα στους επισκέπτες. Συγκεκριμένα τους συλλόγους :
Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα
Σύλλογος καρκινοπαθών Αμυνταίου και περιχώρων
Σύλλογος τριτέκνων
Ελπίδες χάντμπολ
Στέγη Ποντίων Αμυνταίου
Σύλλογος γυναικών Αμυνταίου.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Παντελεήμονα που συμμετείχε με το χορευτικό του τμήμα όπως και τον πολιτιστικό σύλλογο Αμάσεια Μανιακίου που παρουσίασε  το γνωστό χορευτικό δρώμενο «Μωμογέρια».

Γιάννης Αβραμίδης
Αντιδήμαρχος
Διοικητικών, Οικονομικών
& Κοινωνικών Υπηρεσιών


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Αυτά είναι να τους ευχαριστείς γιατί απλά κάνουν τη Δουλειά τους για την οποία εκλέχτηκαν και πληρώνονται ,αδρά κιόλας από το ελληνικό Δημόσιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η σχέση που έχετε με τα Τσιρι-Βάρβαρα και εσείς κύριε αντιδήμαρχε και η υπόλοιπη δημοτική αρχή όπως επίσης και οι προκάτοχοι σας. Η επαφή σας με την παράδοση και το έθιμο συγκεκριμένα χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ανύπαρκτη καθώς κάθε σας κίνηση είναι άστοχη και προσβλητική για τα ήθη και έθιμα του τόπου. Αυτό το κακόγουστο πανηγύρι που στήνετε κάθε χρόνο με τους συλλόγους πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει όπως επίσης και όλα τα άστοχα μουσικά και χορευτικά δρώμενα που παρουσιάζονται. Από που να ξεκινήσει κανεις και που να τελειώσει με την κατάντια που επικρατεί. Δε σέβεστε τίποτε και δεν τιμάτε ούτε το Αμύνταιο ούτε την παράδοση του και κυρίως όλους τους ανθρώπους που αναβιώνουν τα Τσιρι-Βάρβαρα στις γειτονιές τους και κυρίως τους νέους.

    Παρακαλώ να δημοσιευτεί το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμύνταια κι Τσιριβαρβαρα τα έχετε καταστρεψει με την πληρη αγνοια σας,με τόσο καλο καιρό ειχε τον λιγοτερο κοσμο απο ποτέ.Η ασχετιλα των μη Αμυνταιωτών δημ συμβούλων σε όλο το μεγαλειο.Τα Τσιρι-Βαρβαρα ειναι εκδηλωση γειτονιας και οχι mega show αναψατε μια φωτια στις 8:00 τους ταισατε και έφυγαν.Ολοι εμεις που ετοιμάζαμε μηνες τις φωτιες μειναμε μόνοι μας ακομη και οι καλεσμενοι μας ειχαν κουραστει .Ασχολειθειτε με τα χωρια σας και αφηστε τα Τσιρι Βαρβαρα σε αυτους που ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μια ακόμη χρονιά η πολιτιστική εκδήλωση «ΤΣΙΡΙ ΒΑΡΒΑΡΑ»..... Οι ανθρωποι βρισκονται εκτος τοπου και χρονου. Eιδικα ο προκλητικος Αποστόλης Θεοδώρου, πρωτη μουρη παντου, λες και χωρις αυτον δεν θα αναβουν φωτιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .