Η συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη στο Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, μίλησε το Σάββατο (8/12) στο Ράδιο Αμύνταιο και την εκπομπή ‘’Επίκαιρα’’, για τους λόγους που κατέρχεται υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και διατύπωσε τη θέση του, για την  καθιέρωση της απλής αναλογικής.



Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Γιατί δεν μας είπες Ποιός σε κατεβαζει;Ο κόσμος τό'χει τούμπανο και εσύ κρυφό καμαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω οτι η κατάσταση του Αμυνταιου απο μονη της μας υποδεικνύει την αναζήτηση μιας νεας λύσης. Ακούγεται αξιόλογος υποψήφιος ο κυριος Μπιτακης και θα ισως θα πρεπει να εχει την ευκαιρια του. Αλλωστε ο κύριος Θεοδωρίδης μετα από τρεις θητείες δεν μπορεί πλέον να υπόσχεται αλλα να δωσει ευκαιρίες και σε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι κριμα για σενα Ανθιμε, να γινεις ..αχυρανθρωπος, του γνωστου σε ολους μας,δηθεν-μεγαλοπαραγοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λες. ξαφνικά σου προέκυψε η υποψηφιότητα ενώ τόσο καιρό έβγαινες και έλεγες ότι δεν σε ενδιαφέρει ο δήμος και ότι έχεις τη δουλειές σου? τώρα τις τελείωσες? το θέμα είναι ότι όλοι ξέρουν ποιος σε κατεβάζει και σε παρακινεί αλλά εσυ δεν ξέρω πως ανέχεσαι να είσαι υποχείριο κάποιου που δεν έχει μούτρα να κυκλοφορήσει στο Αμύνταιο μετά από από αυτά που έχει κάνει. λυπάμαι πολύ και σε είχα σε εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άνθιμε γερά να βάλουμε τον Φιλώτα πάνω απο τους Αμυνταιώτες το αξίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα ξεμπερδεματα Ανθιμε, μ αυτον, που εμπλεξες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη σχισετε κανενα ..καλσον, Φιλωτιανοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .