Έρχονται 100 πρόσφυγες στον Άγιο Παντελεήμονα - Αμυνταίου


Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, 100 περίπου πρόσφυγες αναμένεται να εγκατασταθούν προσωρινά σε ξενοδοχείο του Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

Οι πρόσφυγες αναμένεται να φτάσουν στην Τοπική Κοινότητα μέσα στην εβδομάδα, εκτός απρόοπτου. 

Στο άκουσμα της είδησης της έλευσης των προσφύγων, κάτοικοι του χωριού αντέδρασαν έντονα και ζητούν την παρέμβαση των πολιτικών δυνάμεων και τη σύγκλιση  έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Καλως να έρθουν οι άνθρωποι. Όχι στο μίσος και τον ρατσισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι θέμα ρατσισμού.Οταν δεν μας αρέσει η αντίθετη άποψη δεν θα το ‘βαφτίζεται’ ρατσισμό για το ωραιοποιητε στην κοινή γνώμη.Ειναι κακό για τα παιδιά μας πρώτα από όλα και μετά για τις ζωές μας .Μας επηρεάζουν άμεσα στην καθημερινή μας ζωή .

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς αυτοί είναι η φλωρινα αυτοί είμαστε και δεν είμαστε άνθρωποι . 1 πως θα επηρεάσουν ακριβώς τα παιδιά σου ανώνυμε και πιο είναι το πρόβλημα σου ακριβώς πως θα επηρεάσουν τη καθημερινότητα σου βάσιμα με επιχείρηματα όχι με λόγια του αέρα το να βαφτίζεις τον ρατσισμό σαν μια αντίπαλη ιδέα δεν σε τιμά να το ξέρεις Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ. (Wikipedia)μήπως βλέπεις κάπου τον εαυτό σου στον ορισμό ; Σε παρακαλώ μην απαντήσεις μόνο για να απαντήσεις σκέψου το πρώτα ..φαντάζομαι είναι δύσκολο για ανθρώπους που έχουν βγάλει μόνο το δημοτικό αλλά τουλάχιστον προσπάθησε ΥΓ αν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες να μου απαντήσεις είναι μια διαστρεβλωμένη αλήθεια όπως θες να τη δεις μπεις καν στον κόπο

      Διαγραφή
  2. Ας πατησουν οι βρωμιαριδες να δουν τι θα γιει αυτοι την φορα ομως θα ερθουμε να ξερετε!⚰

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .