ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης και η Οικον. Επόπτης κα. Παπαδοπούλου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη στο Δημαρχείο Αμυνταίου

Την Παρασκευή 23/11/2018 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης και η Οικον. Επόπτης κα. Παπαδοπούλου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη στο Δημαρχείο Αμυνταίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμυνταίου.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας για την από κοινού υποβολή πρότασης του Δήμου Αμυνταίου με το Επιμελητήριο Φλώρινας για το πρόγραμμα ‘’Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου (Open Mall)’’. Παράλληλα υπογράφθηκε Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα με το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Μετά από πολλά χρόνια σκληρής μνημονιακής πολιτικής ο επιχειρηματικός κόσμος χαιρετίζει τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που στόχο έχουν να βοηθήσουν την μικρή επιχείρηση, κάνοντας την ιδιαίτερα ανταγωνιστική για την αντιμετώπιση των μεγάλων πολυκαταστημάτων.

Η συνεργασία των φορέων κρίνεται απαραίτητη για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια