Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Ραχήλ Μακρή κατα Θεοδωρίδη για το συνέδριο του Ουράνιου Τόξου στο Ξινό Νερό - Φλώρινας
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, έδωσε άδεια στους Σκοπιανούς να κάνουν συνέδρια στα οποία διεκδικούν εθνική μακεδονική μειονότητα Σλαβομακεδόνων, αποκαλεί Χρυσή Αυγή όσους διαμαρτυρηθήκαμε για το αίσχος και λέει και ψέματα ότι δεν έδωσαν άδεια.
Δεν ντρέπεται που έδωσε άδεια για αυτό το αίσχος.Δεν ντρέπεται να λέει ψέματα ότι δεν έδωσε άδεια, ενώ συνεδρίασαν το Δημοτικό Συμβούλιο από τον Ιούλιο και παραχώρησαν και αίθουσα να συνεδριάσουν για να ζητάνε μακεδονικές μειονότητες Σκοπιανών στα ιερά χώματα της Μακεδονίας.Δεν ντρέπεται να αποκαλεί Χρυσαυγίτες, όσους πήγαν να διαμαρτυρηθούν για αυτή την ντροπή.Από που και ως που με αποκαλεί Χρυσαυγίτισσα; Από πότε φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να εκφράσουμε την γνώμη μας υπέρ πατρίδος, γιατί με τα δεδομένα του κυρίου Τσίπρα και τα δικά του είμαστε φασίστες και εθνικιστές;Είναι ανιστόρητος που θυσιάζει στο βωμό των πολιτικών του συμφερόντων την Μακεδονική ταυτότητα.Εγώ γεννήθηκα Μακεδόνισσα και οι πρόγονοι μου έπεσαν στις μάχες υπέρ του τόπου, κατάγομαι από τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, τον Πόντο και την Αν. Θράκη και νιώθω πως τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μου που εξαιτίας της προδοσίας των κομιτατζήδων έσφαζαν στο χωριό μου.Σπούδασα και έμαθα, πως η μακεδονική γλώσσα είναι ελληνική και όχι σλαβική.Ανίδεοι, ανιστόρητοι και απαίδευτοι. Αίσχος.Από που κι ως που έδωσαν άδεια σε Σκοπιανούς να κάνουν συνέδρια για να διεκδικούν μακεδονική μειονότητα;Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Παράνομοι κι αυτοί και τα σκοπιανά τόξα και απέκλεισαν το χωριό παράνομα. Για αυτό και θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη να καταγράφονται όταν λευτερωθούμε από τους κατσαπλιάδες και τους κομιτατζήδες.Αν αυτοί που πονάμε τον τόπο μας και την Μακεδονία είμαστε ακροδεξιοί, αυτοί τι είναι; Κομιτατζήδες;Ραχήλ ΜακρήΟικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην ΒουλευτήςΕπικεφαλής του Μετώπου Νίκης2 σχόλια:

  1. Ξέρεις αγαπητή Ραχήλ γιατί έδωσε άδεια το δημοτικό συμβούλιο; αν την έδωσε όπως λες. Γιατί, Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα. Αρκας Κ.Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ από επάνω ενοχλήθηκες από την Μακρή περισσότερο από τους σκοπιανους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .