Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στο ΔΑΚ Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το κύπελλο ΚΑΡΑΤΕ εγχρώμων και μαύρων ζωνών Βορείου Ελλάδος.

















Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στο ΔΑΚ Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το κύπελλο ΚΑΡΑΤΕ  εγχρώμων και μαύρων ζωνών Βορείου Ελλάδος.
Η προσέλευση των  αθλητών και των θεατών  ήταν εντυπωσιακή.
Συμμετείχαν 580 αθλητές από 30 συλλόγους .

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Αμυνταίου κος Κωνστα-ντίνος Θεοδωρίδης, οι  Αντιδήμαρχοι Αμυνταίου ο κος Απόστολος Θεοδώρου και ο κος Ιωάννης Αβραμίδης, η πρόεδρος ΝΠΔΔ κα Ελένη Ιωαννίδου και ο Πρόεδρος της Δημ. Κοιν. Αμυνταίου κος Γεώργιος Τρυφωνόπουλος. Τους αγώνες τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ κος Κωνσταντίνος Σέλτσας,  ο βουλευτής Φλώρινας της  ΝΔ κος Ιωάννης Αντωνιάδης , ο πρώην  υφυπουργός  υποδομών κος Μιχαήλ Παπαδόπουλος, ο κος Γεώργιος Γερόλιμπος μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής  επιτροπής , ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ κος Κίμων Ταρτσιταλίδης και η γενική γραμματέας ΕΛΟΚ κα Εμμανουέλλα Ποντίδα .

Από τον Σύλλογο μας έλαβαν μέρος 20 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησαν 20 μετάλλια.
Επόμενος στόχος η συμμετοχή του συλλόγου στο πανελλήνιο κύπελλο ενχρώμων και μαύρων ζωνών στις 10 – 11 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων .





Σας ευχαριστούμε
Με τιμή
Το ΔΣ
  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (SHOTOKAN KARATE) ‘ΑΜΥΝΤΑΣ΄
  Έτος ίδρυσης 1989
  Έδρα ΔΑΚ Αμυνταίου
  Προπονητής : Στεφανίδης Σάββας 4 DAN WSKF - Τηλ. 6977126639

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια