Φασιστική φίμωση του Τύπου από τους διοργανωτές της χοροεσπερίδας του Ουράνιου Τόξου (video)


Αν και παραβρεθήκαμε στη χοροεσπερίδα του Ουράνιου Τόξου στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών της εκδήλωσης, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση μας ανακοίνωσαν πως δεν θα καλύψουμε το γεγονός.

Σε δήλωση που μας έκανε ο κ. Βασιλειάδης, διοργανωτής της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής, κατηγορώντας πολιτεία και αστυνομία που επέτρεψαν τους Βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πλησιάσουν την τ.κ. Αγίου Παντελεήμονα, λέγοντας χαρακτηριστικά επέτρεψαν “ στους Φασίστες – Ναζί” να κλείσουν για 5 ώρες τον δρόμο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η χοροεσπερίδα με ελάχιστη συμμετοχή, δύο ώρες αργότερα.
Σε ερώτηση μας, στο αν η φίμωση των μέσων είναι φασιστική συμπεριφορά, μας είπε πως έχουμε δίκιο αλλά αυτό έγινε λόγο της εκδήλωσης που είχε προηγηθεί από την Χρυσή Αυγή.
Οταν ρωτήθηκε αν είναι παράνομοι και δεν θέλουν να καλύψουμε τον χορό, μας απάντησε πως είναι νόμιμοι.
Ενώ σε ερώτηση, αν φοβούνται μας απάντησε ΟΧΙ.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Βασιλειάδη:




Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. πανε στα σκοπια να κανεις εκδηλωση πανιβλακα κυκλπφορεις και ελευθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους σας.

    Ενημέρωση για την χθεσινή εκδήλωση στο Πάτελε και για την στάση της αστυνομίας.
    Η αποστολή της ήταν δύσκολη και πάρα πολύ κρίσιμη.
    Έπρεπε να ελέγξει απόλυτα μια περιοχή χιλιομέτρων για πάρα πολλές ώρες έχοντας απέναντι της όχι μόνο τους οργανωμένους «Ρουπακιάδες» που μετακινούνταν με τα πούλμαν αλλά έπρεπε η αστυνομία να προλάβει κάθε μεμονωμένο ΝΑΖΙ που θα προσπαθούσε να δημιουργήσει επεισόδιο.

    Σχεδίασε τις κινήσεις της η αστυνομία χωρίς να αποκλείσει τους ΝΑΖΙ μακριά από τον Άγιο Παντελεήμονα όπως πρότειναν οι οργανωτές.
    Εκατοντάδες αστυνομικοί υπήρχαν γύρω και μέσα στο Πάτελε.
    Οι έλεγχοι και τα μπλόκα πολλά και επαναλαμβανόμενα.

    Για πέντε περίπου ώρες το χωριό ήταν αποκλεισμένο!
    Μετά τις εννιά και μισή οι ΝΑΖΙ αποχώρησαν και πήγαν πρώτα στο Αμύνταιο και μετά στις φωλιές τους και ο επι κεφαλής της αστυνομίας ενημέρωσε για το τέλος του αποκλεισμού του δρόμου από το Αμύνταιο.

    Οι Μακεδόνες άρχισαν να προσέρχονται στο χώρο της εκδήλωσης.
    Το γλέντι ξεκίνησε στις 10 και τέταρτο και ακόμα και στις 4 και στις 5 το πρωί που αποχώρησαν και οι τελευταίοι συμμετέχοντες στο γλέντι οι δυνάμεις της αστυνομίας και των ΜΑΤ ήταν γύρω από το ξενοδοχείο και σε όλα τα σταυροδρόμια του Αγίου Παντελεήμονα.

    Ταλαιπωρήθηκαν εκατοντάδες αστυνομικοί για σχεδόν 20 ώρες, πληρώθηκαν εκατοντάδες υπερωρίες γιατί οι υπόδικοι ΝΑΖΙ ήθελαν να κάνουν ακόμα μία επίδειξη δύναμης εκστρατεύοντας σε Μακεδόνικα χωριά.
    Οφείλουμε να συγχαρούμε τους αρμοδίους της σχεδίασης και τήρησης των μέτρων τάξης στον Άγιο Παντελεήμονα της Φλώρινας το Σάββατο 20/10/2018.

    Τα κόμματα όμως του Ελληνικού κοινοβουλίου που δεν έχουν βγάλει ακόμα ανακοινώσεις καταδίκης των υπόδικων ΝΑΖΙ ας σκεφθούν πότε επί τέλους θα σταματήσουν την δράση της εγκληματικής οργάνωσης των Ρουπακιάδων.

    Τι περιμένετε κύριοι; Τον επόμενο Φύσσα;

    Όσο για το γλέντι ήταν κάτι το εξαιρετικό παρά την φόρτιση της παρουσίας τόσων και τόσων απρόσκλητων «εκδρομέων»…

    Αυτό που φοβόταν οι Χρυσαυγήτες και οι όποιοι άλλοι δεν αποτράπηκε….

    Τραγουδήσαμε, χορέψαμε γλεντήσαμε και ένα είναι σίγουρο… θα το κάνουν οι Εθνικά Μακεδόνες συνέχεια, παντού και πάντα…

    Τελικά το Μακεδόνικο τραγούδι από μόνο του είναι κάτι το μοναδικό…

    GORE GLAVATA BRAKIA….

    ΥΓ:
    Διαμαρτύρεται η «ανταποκρίτρια» του ΑΝΑΠΟΔΟΙ γιατί δεν της επέτρεψαν να βιντεοσκοπεί.

    Το μπλόκ της όμως υιοθέτησε τις απόψεις των ΝΑΖΙ και διακίνησε την απογευματινή φωτογραφία με τα άδεια τραπέζια ελπίζοντας σε ακύρωση της εκδήλωσης.
    Εκείνη λοιπόν μπορεί να βαφτίζει «αλυτρωτική» την εκδήλωση, «φιλοσκοπιανό φορέα» την Στέγη Μακεδονικού πολιτισμού , μπορεί να παίζει το παιχνίδι των ΝΑΖΙ και εμείς να την ανεχόμαστε…

    Βίντεο ανεβάσαμε και εμείς δεκάδες μάλιστα ζωντανά στο Facebook και τα υπόλοιπα στο You Tube σε λίγο…

    Εσείς να μείνετε με τους ΝΑΖΙ που ταΐζουν με σανό τους οπαδούς τους ότι τάχα μου ακύρωσαν την εκδήλωση…

    https://www.youtube.com/watch?v=VSikf_XkmY0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3rUhgDYeGT2LoeMXTHYYR4zCgeEROsB6yV9T-muTcVKamT9sO4GwQdoV4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατελε χωριό δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τράβα στα σκοπιά δεν σας κρατάει κανένας με το ζόρι. Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική.

      Διαγραφή
    2. Φιλαρακι Σλαβε γιατι Μακεδονας δεν ησουν ποτε και ουτε προκειται να γινεις ,πρωτον οι αστυνομικοι δεν παιρνουν υπερωριες ,δευτερον ,λαθος εκανε το κρατος που εκλεισε τον δρομο προς τον Αγιο Παντελεημονα επρεπε να αφησεις τους Ελληνες πατριωτες να κινουνται ελευθεροι ,οπως εχουν καθε δικαιωμα στην πατριδα μας , και τωρα εσυ να μην ησουν ικανος να γραφεις την ανωτερω ανακοινωση (αυτο θα γινοταν σε καθε κρατος που σεβεται τους πολιτες του) και τριτον και τελευταιο εισασταν τοσοι λιγοι εκει μεσα που ουτε ενα λεωφορειο δεν γεμιζατε!!εκλεισε βλεπεις η κανουλα με τα δολαρια απο Καναδα και Αυστραλια και μεινατε λιγοι!!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ το ξερεις και εσυ ο ιδιος αλλωστε!!!

      Διαγραφή
    3. Σλάβοι είσασταν και Σλάβοι θα μείνετε.
      Στα Μπίτολα λοιπόν να καθαρίσει ο τόπος από εσάς.

      Διαγραφή
    4. Ποίοι Μακεδόνες ποίοι Μακεδόνες βρε άθλιοι γυφτοσκοπιανοί.

      Διαγραφή
    5. Απέλαση εδώ και τώρα για όλους σας , ανθέλληνες .. Οι πραγματικοί φασίστες είστε εσείς και αν θέλετε να εκφραστείτε με χορούς και πανηγύρια να τα χορέψετε στην πραγματική σας χώρα . Έχετε δίκιο , η αστυνομία κακώς δεν άφησε τους πολίτες να έρθουν στον Αγιο Παντελεήμονα για να έρθουμε να σας ''τιμήσουμε'' την εκδήλωση σας και πραγματικά μετά θα γινόταν πραγματικό γλέντι. Ευχαριστούμε για το βίντεο στο Youtube πάντως για να βλέπουμε πως μοιάζουν οι ανθέλληνες ... ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  3. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρόμαστε που μας αποκαλειτε όπως μας αποκαλειτε ως Έλληνες πατριώτες έχουμε στόχο να κάνουμε την πατρίδα μας μεγάλη και δυνατή ώστε να συγκρίνεται με την χώρα της βόρειας Ευρώπης και όχι με την χώρα που αποτελεί ένα συνονθύλευμα πληθυσμών αλβανων γύφτων Σκοπιανών χωρίς πυγμή όπου εσείς θέλετε να ενταχθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν δεν ντρέπονται αγράμματοι βλάκες Σκοπιανοί, να προκαλούν κιόλας. Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά πρέπει να χαρακτηριστούν καταπιεσμενοι οι Χρυσαυγή τες. Αυτοί οι σλαβοι μια ζωή προνομιουχοι. Κάνουν οτι θέλουν και με τις ευλογιευ της πολιτείας. Ασε που τόση τροχαία στον δρόμο ούτε ένα άλλο τεστ δεν έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι εννοείτε φασιστική φίμωση του τύπου;;;
    Μπορείτε να πηγαίνετε όπου θέλετε και να καταγράφετε τα πάντα και να τα δημοσιοποιείτε επειδή έχετε μια κάμερα και το παίζετε δημοσιογράφοι;;
    Δεν είναι φασιστικό να καταγράφετε με το έτσι θέλω αυτούς που βρίσκονται εκεί χωρίς την άδεια τους και να το δημοσιοποιήσετε παντού;
    Ήταν μια ανοιχτή εκδήλωση αλλά προφανώς και όχι σε ανοιχτό δημόσιο χώρο, η οποία διοργανωνόταν από κάποιους. Αυτούς τους κάποιους δεν πρέπει να τους ρωτήσετε αν θέλουν να καταγραφούν;
    Μάλλον έχετε μπερδέψει το φασιστικό με την ιδιωτικότητα και το δικαίωμα το οποιουδήποτε να μην θέλει να τον βγάλουν στο διαδίκτυο.
    Και έτσι για την ιστορία, εκείνη την μέρα ο φασισμός ήταν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .