Βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής διαμαρτυρήθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα κατά της εκδήλωσης του Ουράνιου Τόξου (video)


Επί πέντε ώρες Βουλευτές και πλήθος μελών της Χρυσής Αυγής, παρέμειναν στον επαρχιακό δρόμο Αμυνταίου- Αγίου Παντελεήμονα, διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά κατά της εκδήλωσης (χοροεσπερίδας) του Ουράνιου Τόξου.

Η συγκέντρωση – διαμαρτυρία με μπροστάρηδες τους Βουλευτές Γιάννη Λαγό, Γιάννη Σαχινίδη, Χρήστο Χατζησάββα, πραγματοποιήθηκε για να σταλεί το μήνυμα πως δεν μπορούν στη χώρα μας να γίνονται “αλυτρωτικές” εκδηλώσεις, όπως είναι η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο φιλοσκοπιανός σύλλογος «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» σε συνεργασία με το Ουράνιο Τόξο.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Το αλυτρωτικές το βάλατε σε εισαγωγικά
    (αν και χαμπάρι δεν έχετε τι σημαίνει με ή χωρίς εισαγωγικά)
    το φιλοσκοπιανός σύλλογος όμως το έχετε χωρίς εισαγωγικά που σημαίνει οτι ασπάζεστε την ρητορική των υπόδικων εγκληματιών της Χρυσής Αυγής.
    Χαρακτηρίζεται ειρηνική (;;;) εκδήλωση τον αποκλεισμό ενός χωριού για 4 - 5 ώρες και δεν υπάρχει καν σαν ερώτημα αν δικαιούται ο οποιοσδήποτε να παρακωλύει μια νόμιμη εκδήλωση ενός νόμιμου φορέα.
    Η αντικειμενικότητα σας ξεχειλίζει...
    Το οτι οι φωτογραφίες σας απο τον χώρο χρησιμοποιήθηκαν απο τους Χρυσαυγήτες μόνο σαν τυχαίο γεγονός θεωρείται...
    Να τους πείτε μόνο να χρησιμοποιούν αυτές που δημοσιεύετε γιατί όταν χρησιμοποιούν και τις άλλες που τους στείλατε σας εκθέτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά νόμιμη εκδήλωση πιάνου νομίμου φορέα ρε ανθέλληνα που τολμάς και βγαίνεις και κάνεις και δηλώσεις.
      Θέλετε και χώρους και πανηγύρια αλλά έπρεπε να μας αφήσουν να έρθουμε να δούμε που θα βρισκόσουν σήμερα και εσύ και οι άλλοι φιλοσκοπιανοι.

      Διαγραφή
    2. Γεμίζετε δεν γεμίζετε μερικά λεωφορεία εσείς οι σκοπιανοί που ζείτε με την δική μας ανοχή τόσα χρόνια στην Ελλάδα.
      Σας περνούμε και σας πετάμε στα Μπιτολα να ψωμολισατε με τους άλλους εκεί και ησυχάζουμε από εσας

      Διαγραφή
  2. Το ιδιο θα επρεπε να γινει οταν ο δημαρχος Αμυνταιου κ. Θεοδωριδης παραχωρησε την αιθουσα δεξιωσεων της τοπικης κοινοτητας Ξινου Νερου στο Ουρανιο τοξο,για τον ιδιο λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .