Επιβεβαιώθηκε το blog Ανάποδοι… Ο Γιώργος Κασαπίδης υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Νέα Δημοκρατία


Ο κ. Γ. Κασαπίδης θα είναι τελικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης που θα διεκδικήσει την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του blog Ανάποδοι,στις 22 Σεπτεμβρίου.


Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος,  ανακοίνωσε ο ίδιος ο βουλευτής τη ΝΔ, σήμερα από την Κοζάνη, στο περιθώριο των εγκαινίων της Κουβενταρειου Βιβλιοθήκης.

«διεκδικώ το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας, περισσότερα όμως θα πούμε τις επόμενες ημέρες» ήταν δήλωση του Γ. Κασαπίδη ενώπιον των δημοσιογράφων, βάζοντας φωτιά στο πολιτικό παρασκήνιο.

Ετσι το μόνο που απομένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του από την γαλάζια παράταξη, ώστε να ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. κ γω αμα μιλούσα με τα κεντρικά γραφεία της νδ , θα ηξερα τα παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μένω έκπληκτος! Δεν κατέβασε η ΝΔ τον κο Μάκη μας! Μάκη πάρε τον κοντό, τον Πελεκάνο,τον Χασοδίκη και την άλλη την μορφή από τον Άγιο Παντελεήμωνα και πάτε να κατεβήτε υποψήφιοι στο Μαρούσι με την ευλογία του Αδωνη! Θα ξαναθυμηθείς τα παλιά σου ποσοστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .