Χωρίς έκτροπα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στον Αγιο Παντελεήμονα Φλώρινας....πρός αναβολή η χοροεσπερίδα!


Χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό, συνεχίζεται μέχρι και αυτήν την ώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.






Κλιμάκιο Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Γιάννη Λαγό, Γιάννη Σαχινίδη, Χρήστο Χατζησάββα, Αντώνη Γρέγο και πλήθος μελών πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας λίγα μέτρα έξω από το ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας, αντιδρώντας στην αλυτρωτική -όπως τη χαρακτηρίσαν- εκδήλωση που προγραμμάτισε  ο φιλοσκοπιανός σύλλογος «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» σε συνεργασία με το Ουράνιο Τόξο.



Από νωρίς η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη στην τοπική κοινότητα, με τις  δυνάμεις ασφαλείας που συγκεντρώθηκαν απ΄ όλη τη Δυτική Μακεδονία, να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση και να διαφυλάττουν τη δημόσια τάξη. 



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιούνταν στο ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», οδεύει προς αναβολή, καθώς η προσέλευση ομοϊδεατών είναι ισχνή.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Αφού είχαν κλείσει τον δρόμο οι ματαδες πώς να υπάρχει προσέλευση?
    Πάντος στο χωριό τους περιμεναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγα μέτρα? Αλυτρωτικη? Συγκέντρωση διαμαρτυρίας? Πολύ αντικειμενική σε βρίσκω.Ειδικα με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους δολοφόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα το τερμάτισες σε αντικειμενικότητα.. Αλυτρωτική;, φιλοσκοπιανός;

    Εννιά παρα τέταρτο έγραφες "Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιούνταν στο ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», οδεύει προς αναβολή, καθώς η προσέλευση ομοϊδεατών είναι ισχνή."

    Τόσο ασφαλείς πληροφορίες είχες που το γλέντι έγινε, η αίθουσα γέμισε, οι ομοϊδεάτες χόρευαν μέχρι τις 5 το πρωί και εσύ με το Μπάμπη ανακάλυπτες φασιστική φίμωση !!!!!!

    χαχαχα ούτε η Ουρανία να ήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πας Μακεδόνας ίσον Έλλην
    Πας Έλλην ίσον Μακεδόνας
    Όλα τα υπόλοιπα είναι γυφτοσκοπιανά κουραφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .