...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Υπηρεσίες ασφάλισης Γιάννου Τρύφων…Η ασφάλιση όπως τη θέλεις!

Το φοροτεχνικό-ασφαλιστικό γραφείο του Γιάννου Τρύφων στο Αμύνταιο, με 20ετή εμπειρία στο χώρο, παρέχει γρήγορα, αξιόπιστα, οικονομικά και εγγυημένα ολοκληρωμένες ασφάλειες και ασφαλιστικά προγράμματα.


Αναμφίβολα η ασφάλιση οχήματος είναι μια επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, που ταλανίζει κάθε ιδιοκτήτη, αφού είναι υποχρεωτική.
Το γραφείο μας, προσφέρει σύγχρονες και συνάμα ανταγωνιστικές  ασφαλιστικές προτάσεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, από την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης πλήρους οδικής βοήθειας, μέχρι τη νομική προστασία, την αστική ευθύνη πυρός και την κάλυψη κλοπής.


ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Επέλεξε τον χρόνο ασφάλισης της επιθυμίας σου !!!
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Ι.Χ Επιβατικό όχημα Ι.Χ. Δίκυκλο Ι.Χ. Φορτηγό Αγροτικό Ι.Χ. Φορτηγό επαγγελματικό


Επιπλέον με τα προγράμματα ασφάλειας, ζωής, οικίας και πυρός βοηθάμε τους πελάτες μας να ζήσουν τη ζωή τους με μεγαλύτερη σιγουριά, προστατεύοντας τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Ως πολίτες γαλουχημένοι με ηθικές αξίες, έχουμε ευθύνη να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας, τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μας, με σκοπό να δομήσουμε μια ασφαλέστερη κοινωνία.


ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Επέλεξε τον χρόνο ασφάλισης της επιθυμίας σου !!!
ΤΥΠΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Ζωής (ατομική ή οικογενειακή) Κατοικίας Πυρός Συνταξιοδοτική

Επωφεληθείτε των εκπτωτικών προσφορών (15-20%) που ισχύουν για ένστολους, συνταξιούχους, δημοσίους υπαλλήλους, δικαστικούς και ανέργους και συνάψτε τώρα συμβόλαιο ασφάλισης στο γραφείο μας, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες που παρέχει μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.


Επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Αμύνταιο, επι της οδού Νικολάου Χατζηκωνσταντίνου, στον 1ο  όροφο, δίπλα από τα ΚΤΕΛ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976634285, 6079058531 και 23860 23778

Email: gianoy@in.gr
Λύσεις σε φορολογικά και εργατικά προβλήματαΤο Γραφείο μας, είναι μια επιχείρηση με 20ετή επιτυχημένη σταδιοδρομία, στην παροχή Λογιστικών-Φοροτεχνικών υπηρεσιών.


Ο Τρύφωνας Γιάννου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, λογιστής Α τάξης προγραμματιστής ασφαλειών και μαζί με τους συνεργάτες του, διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία που απαιτούν τα σύγχρονα φορολογικά θέματα, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις στα πλαίσια των ελληνικών νόμων.


Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη λογιστική παρακολούθηση εταιρειών, ατομικών επιχειρήσεων, τη μισθοδοσία της επιχείρησής σας και άλλα εργατικά θέματα, τη συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων, έναρξη-διακοπή επιχειρήσεων, δηλώσεις εισοδήματος, Φ.Π.Α. , μετατροπές-συγχωνεύσεις εταιρειών και κάθε είδους λογιστικό, φοροτεχνικό ή φορολογικό σας πρόβλημα.


Εμπιστευθείτε τα φορολογικά ζητήματα της επιχείρησής σας ή των ιδιωτικών σας υποθέσεων στο λογιστικό μας γραφείο και απαλλαγείτε από το περιττό άγχος των πολύπλοκων διαδικασιών, της χρονοβόρας και επίπονης γραφειοκρατίας. Φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε κίνησή μας εκ των προτέρων με πλήρη διαφάνεια και έλεγχο κόστους.


Επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Αμύνταιο, επι της οδού Νικολάου Χατζηκωνσταντίνου, στον 1ο  όροφο, δίπλα από τα ΚΤΕΛ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976634285, 6079058531 και 23860 23778

Email: gianoy@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .