Τοο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας) καταδικάζει την κατάσταση που επικρατεί στη Διεύθυνση Υδάτων – Ηπείρου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει την κατάσταση που επικρατεί στη Διεύθυνση Υδάτων – Ηπείρου με το απαράδεκτο «ενημερωτικό» έγγραφό της Διεύθυνσης, με αρ. πρωτ. 128736/20-08-2018, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ εντέλει τους υφισταμένους να μην υπογράφουν τα σχέδια με αντιρρήσεις, εφόσον έχουν, καταστρατηγώντας το νόμιμό τους δικαίωμα και μη επιτρέποντάς τους να εφαρμόσουν το αρ. 25 παρ. 4 του Υπαλληλικού Κώδικα.

Είναι μάλιστα τόση η έπαρσή τους που εμμέσως πλην σαφώς τους εκφοβίζουν ότι αν δεν υπακούσουν, θα υποπέσουν σε πειθαρχικό παράπτωμα!!!

Μας προκαλεί απορία γιατί στη Διεύθυνση Υδάτων – Ηπείρου απαιτούν και απειλούν τους υπαλλήλους να μην εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους, όταν και εφόσον έχουν, σε κάτι που θεωρούν ότι τους προστατεύει έναντι του νόμου και των πολιτών.

Ζητάμε την άμεση απόσυρση του απαράδεκτου, από κάθε άποψης, εγγράφου ώστε να επανέλθει η κανονική λειτουργία της Διεύθυνσης Υδάτων – Ηπείρου και να σταματήσει ο εκφοβισμός των συναδέλφων.

Ζητάμε από το Συντονιστή της Απ.Δ.Ηπ.–Δ.Μ. κ. Μιχελάκη να μας γνωρίσει πως αντιλαμβάνεται την εύρυθμη λειτουργία της Διεύθυνσης Υδάτων – Ηπείρου και την έννοια της εφαρμογής του Υ.Κ. από τους προϊστάμενους που ο ίδιος τοποθέτησε.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος
Αντώνης Μαυράκος

και

 Ο Γεν. Γραμματέας

 Κωνσταντίνος Χάιτας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια