Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

«ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΦΟΙΤΩ»

Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για φοιτητές και νέους που βρίσκονται στα όρια της αρμοδιότητάς του, δημιουργεί την δράση «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΦΟΙΤΩ».

Μία δράση πλούσια σε Φοιτητικές – Νεανικές εξορμήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την προσωπική επικοινωνία, την γνωριμία με τις πνευματικές – φυσικές – πολιτιστικές και κάθε είδους ομορφιές του τόπου μας.
Το ξεκίνημα του «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΦΟΙΤΩ» συμπίπτει με την έναρξη της Ακαδημαϊκής χρονιάς 2018-2019 και το Καλωσόρισμα-Υποδοχή των Φοιτητών και Νέων που βρίσκονται στα όρια της αρμοδιότητάς του με πρώτο σταθμό την περιοχή του Αμυνταίου, αναχωρώντας την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, στις 3μμ από το ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.
Ενδεικτική Τιμή Συμμετοχής στην πρώτη εξόρμηση 2€.
Πληροφορίες – Εγγραφές στο τηλέφωνο 2385044792 και το email: neotitaimfpe@gmail.com του Κέντρου Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .