Πτολεμαΐδα: Σε χειρουργική επέμβαση ο 8χρονος Μηνάς-Έκκληση για οικονομική βοήθεια (βίντεο)

Από ομάδα Ελλήνων γιατρών σε Νοσοκομείο στην Αθήνα, θα χειρουργηθεί  στις  24 Οκτωβρίου,  ο 8χρονος  Μηνάς από το Εμπόριο Εορδαίας.
Το παιδί που  πάσχει  από  σάρκωμα  κοιλίας αγνώστου ταυτότητας, έχει κάνει μέχρι σήμερα 16 χημειοθεραπείες και όπως ανέφερε η μητέρα του Νένα Κωτσίδου, «η εγχείρηση είναι πλέον δυνατή, αφού μίκρυνε αρκετά ο όγκος  και υπάρχουν σημαντικές  πιθανότητες επιτυχίας».

«Θα αφαιρεθεί όλος ο όγκος και  εάν όλα πάνε καλά στην επέμβαση, ο μικρός Μηνάς θα γίνει καλά» σημείωσε η μητέρα του παιδιού, προσθέτοντας ότι  «θα σταλεί και ένα κομμάτι του όγκου στην Γερμανία για βιοψία ,ώστε να γίνουν κάποιες επιπλέον θεραπείες που χρειάζονται». Η  ίδια, αφού  ευχαρίστησε  όλους όσους την  έχουν βοηθήσει έως  τώρα ,  δήλωσε  ότι «υπάρχει προσπάθεια να καλυφθούν όλα τα έξοδα που θα χρειασθεί να γίνουν   τις επόμενες ημέρες και για την μετάβαση και  διαμονή της στην Αθήνα, ώστε να προετοιμαστεί το παιδί  για το χειρουργείο».
Στο πλαίσιο αυτό  γίνεται έκκληση για  την  οικονομική στήριξη από τις  αρχές , τους φορείς και τους κατοίκους  της περιοχής  και όσοι θέλουν να καταθέσουν την δική τους συμμετοχή, μπορούν να συνεισφέρουν   στον αριθμό λογαριασμού που έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα για τον μικρό Μηνά και είναι   ο  449/004886-00, με δικαιούχο την Κωτσίδου Παρθένα -Γεώργιος.
IBAN: GR06 0110 4490 0000 4490 0488 600



Πηγή: eordaialive.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια