Μήνυμα του Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα για την 28η Οκτωβρίου


Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί μέρα μνήμης αλλά και πηγή διδαγμάτων, καθώς δε σηματοδοτεί μόνο την αρχή του αγώνα για την ελευθερία της χώρας μας από τις ναζιστικές δυνάμεις, αλλά ταυτοχρόνως και έναν εξίσου σημαντικό αγώνα που συνεχίζεται ως τις μέρες μας, τη μάχη ενάντια στο φασισμό! 


Σήμερα, που τα σύννεφα του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας απλώνονται ξανά απειλητικά και η ακροδεξιά έχει κερδίσει πια κυβερνητικές θέσεις σε αρκετά κράτη – μέλη της Ε.Ε., όπως στην Ουγγαρία, στην Αυστρία, στην Ιταλία, είναι καθήκον μας να προασπίσουμε περισσότερο από ποτέ τις αξίες της Δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης. 

Ένα νέο πολιτικό, κοινωνικό σχέδιο αλλά και ρεαλιστικό μαζί με μια πολιτική συμμαχιών που θα διαμορφώσει νέες πλειοψηφίες σε επίπεδο πολιτικής και κοινωνίας είναι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα. Αυτό το δημοκρατικό σχέδιο θα συντηρήσει τις μνήμες. Και εμείς πάντα θα τιμούμε και θα θυμόμαστε όσους αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν και θυσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Κατοχής στη χώρα μας. 

Το σύνθημά μας πρέπει να είναι ένα. Όχι στον φασισμό, τότε, τώρα, για πάντα.

Με εκτίμηση,
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας
Κωνσταντίνος Σέλτσας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια