Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Ανεπιτυχής η προσπάθεια του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη Κων/νου να δικαιολογηθεί και να δημιουργήσει άλλοθι για την ανικανότητα του στο να προετοιμάσει την επιχείρηση για την επερχόμενη ολέθρια έκβαση που αφορά τη μη έναρξη της τηλεθέρμανσης για την περίοδο 2018-2019

Δυστυχώς διαβάσαμε πρόσφατα μια έκθεση του κ, Θεοδωρίδη , στην οποία φαίνεται ο πανικός που τον διακατέχει και η προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να μεταφέρει την ανικανότητά του στους προηγούμενους , όπως κάνει πάντοτε τα τελευταία 30 χρόνια που ασχολείται με τα κοινά , φέρνοντας στην δημοσιότητα ψευδή και ανακριβή στοιχεία και νούμερα.

Κ. Θεοδωρίδη γνωρίζεται πολύ καλά ότι την επιχείρηση την παραλάβαμε σε μία κατάσταση που θύμιζε οτιδήποτε άλλο και όχι μία σοβαρή – αναπτυξιακή επιχείρηση όπως έπρεπε να είναι.

Με την ανάληψη μας νοικοκυρέψαμε την επιχείρηση κάνοντας τα παρακάτω που για λόγους συντομίας αναφέρονται επιγραμματικά:

* Κάναμε γραφείο διοίκησης για να μπορέσει να διοικηθεί

* Βάλαμε τηλέφωνο στο αντλιοστάσιο για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών – πελατών μας (πράγματα απλά που δείχνουν πόσο εγκαταλελειμμένη ήταν )

* Πήραμε προσωπικό και εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τα συνεργεία βλαβών και δώσαμε την δυνατότητα εξυπηρέτησης των συνδρομητών μας 24 ώρες όπως οφείλατε να το είχατε κάνει από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της

* Υπήρχαν δύο αυτοκίνητα ξεσκέπαστα ακατάλληλα για τις εργασίες λόγω των καιρικών συνθηκών, αγοράσθηκαν με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δύο μεταχειρισμένα κλειστού τύπου τα οποία λειτουργούν και σήμερα . Δεν αγοράσθηκαν καινούργια λόγω οικονομίας. ΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΤΖΙΠ 4 Χ 4 ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ , προσπαθώντας να σας μιμηθεί αφού και εσείς χρησιμοποιείται το αυτοκίνητο του Δήμου για την διασκέδασή σας (Ημέρα Τρίτη 09- 10- 2018 καφε στον …….. 2100 ώρα )

* Κάναμε κανονισμό είσπραξης οφειλών για πρώτη φορά για να μπορέσει η επιχείρηση να εισπράξει επιτέλους τις οφειλές της από κακοπληρωτές συνδρομητές , πράγμα που δεν τολμήσατε να κάνετε γιατί είχε πολιτικό κόστος που για σας είναι το κυρίαρχο στοιχείο επιβίωσης . Το κάνατε και με άλλα δημοτικά καταστήματα ( Πευκάκια – Τουριστικό Αγ. Παντελεήμονα κ.α.), κάνατε δηλ. πολιτική με δημοτικό χρήμα . Διακόψαμε συνδέσεις για πρώτη φορά διεκδικώντας και δικαστικά τα οφειλόμενα , δεν κάναμε πολιτική με τα λεφτά της ΔΕΤΕΠΑ

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά παρόμοια αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα το κάνω γιατί θα χαθεί η ουσία της παρέμβασής μας.

Αναλάβαμε την επιχείρηση την 1-1-2011 . Βρήκαμε μια ημιτελή μελέτη επέκτασης των δικτύων και αναβάθμισης του αντλιοστασίου (κατασκευή νέου στο Φυλώτα , κατασκευή θερμοδοχείων αποθήκευσης θερμικής ενέργειας κ.α) . Έλειπε η μελέτη των δικτύων την οποία συνέταξε για πρώτη φορά το τεχνική υπηρεσία της ΔΕΤΕΠΑ με οικονομικό αντικείμενο 13.000.000Ε.

Καταφέραμε να εντάξουμε και να εκτελέσουμε το τεράστιο αυτό έργο, το μεγαλύτερο οικονομικά μέχρι εκείνη την στιγμή .

Για να πραγματοποιηθεί αυτό, όπως το ξέρετε πολύ καλά κ. Θεοδωρίδη χρειάσθηκε ένας αγώνας που περιείχε δύο επισκέψεις στις ΒΡΥΞΕΛΕΣ και προκαταβολή έστω και με μη προβλεπόμενο τρόπο , κατόπιν οδηγιών και προτροπών του τότε υπουργού , για να μην χαθεί το έργο.

ΑΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΩΤΑ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2013 ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Όπως παραδεχθήκατε και εσείς την μελέτη της αυτονομίας την κάνατε με τα λεφτά του προγράμματος INTEREG που σας αφήσαμε για αυτό τον σκοπό.


Όλα τα παραπάνω θα πεί κάποιος από τους συνδημότες μας και δικαιολογημένα , δεν μας ενδιαφέρουν , για εμάς το ζητούμενο είναι αν είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της ΔΕΤΕΠΑ ή αν πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη
κ. Θεοδωρίδη είστε τέσσερα χρόνια διοίκηση και ένα έργω 16 μηνών αυτό της αυτοδυναμίας , δεν καταφέρατε να το έχετε έτοιμο , και τόσα νοικοκυριά στην οικονομική κρίση που περνάει ο τόπος μας, είναι στο έλεος του κάθε υπουργού και της δικής ανικανότητας , ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας αφήναμε τίποτα οφείλατε να το έχετε έτοιμο.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟΣ – ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ


-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .