Διαμαρτυρία ενάντια στην ανθελληνική προπαγάνδα των σκοπίων: Σάββατο 20/10 στις 18.00 (Αγ. Παντελεήμονας Φλώρινας)


Στις 20 Οκτωβρίου ο φιλοσκοπιανός σύλλογος «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» διοργανώνει κλειστή εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Δήμου Αμυνταίου Φλώρινας με στόχο την προώθηση ανθελληνικών θέσεων με τις οποίες αμφισβητείται η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και η ιστορία της.


 Η εν λόγω «μουσική» εκδήλωση δεν διαφέρει σε τίποτα με όλες τις προγενέστερες, αφού υπό τον μανδύα του «πολιτιστικού» στοιχείου προωθούνται αλυτρωτικές θέσεις, με τις οποίες «αποδεικνύεται η ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας, ταυτότητας και μειονότητας».

Επιπλέον, ο ίδιος «σύλλογος» προετοιμάζει τις διεργασίες του επερχόμενου συνεδρίου που θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο, πάλι στην πόλη της Φλώρινας, στο οποίο θα διερευνηθεί η δυνατότητα καθόδου στις εθνικές εκλογές. Είναι δεδομένο πως η συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η μνημονιακή κυβέρνηση όχι μόνο δεν αποτελεί εθνικά συμφέρουσα λύση, αλλά προάγγελο δυσάρεστων εξελίξεων, καθώς οι Σκοπιανοί παίρνουν το «πράσινο φως» για να αμφισβητούν και επί ελληνικού εδάφους την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας υπό την πλήρη ασυλία και κάλυψη από το «δημοκρατικό» καθεστώς.

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες πατριώτες το Σάββατο 20/10 στις 18:00 έξω από το ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στην ανθελληνική δράση των φιλοσκοπιανών και των πρακτόρων τους, διατρανώνοντας πως η προκλητική ανοχή που επιδεικνύει το σάπιο κράτος του μνημονίου απέναντι στους σφετεριστές της ιστορίας μας δε θα μείνει αναπάντητη.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Πάνε καλά έβαλαν 6 λεωφορεία για να ρθουν ως το χωριο της Φλώρινας, έλεος καλά που ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εκείνη την ημέρα ο Αγιος θα εχει τόσο κόσμο που όυτε στο πανηγύρι του θα έχει μάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δύο όψεις του ίδιου εθνικιστικού νομίσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι οπως παει θα γινουν επεισοδια στο χωριο και οι αρχες του τοπου σφυρανε αδιαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Χρυσή Αυγή κακώς διοργανώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .