Συνεδριάζει την Πέμπτη 18/10 η Οικονομική Επιτροπή της της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Σε συνεδρίαση την Πέμπτη 18/10/2018 και ώρα  10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:


  1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έγκριση Αποδοχής και κατανομής ποσού 430.000,00 €.
  3. Έγκριση Αποδοχής και κατανομής ποσού 12.536,08 €.
  4. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Κατασκευή δρόμου για την διασύνδεση των δύο επαρχιακών οδών Δυτικής Εορδαίας και Ε.Ο. Πτολεμαΐδας-Βλάστης».
  5. Ακύρωση Έγκρισης Δημοπρασίας και Έγκριση Επαναδημοπράτησης του έργου : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΕΛΟΥΣ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑΣ»,προϋπολογισμού δαπάνης 1,810.400,00 €.
  6. Ακύρωση Έγκρισης Δημοπρασίας και Έγκριση Επαναδημοπράτησης του έργου : «ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΤΑΜΩΝ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ  »,προϋπολογισμού δαπάνης 250.000,00 €.
  7. Ακύρωση Έγκρισης Δημοπρασίας και Έγκριση Επαναδημοπράτησης του έργου : «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ 5*5 - ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ Τ.Κ. ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ»,προϋπολογισμού δαπάνης 90.000,00 €.
  8. Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια 70 τόνων ψυχρού ασφαλτομίγματος για τις ανάγκες συντήρησης του οδικού δικτύου της Π.Ε Κοζάνης.
  9. Έγκριση ή μη του Πρακτικού No 21 της Διαπραγμάτευσης της 5-10-2018 δρομολογίων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Φλώρινας σχολικού έτους 2018-19 και των αναδόχων που αναφέρονται στον συνημμένο Πίνακα.
  10. Έγκριση Πρακτικού No 23/2018 Αποσφράγισης οικονομικής προσφοράς συμμετεχόντων του διαγωνισμού 5/156128/2291/29-8-2018 για την Μίσθωση μηχανημάτων αποχιονισμού (πολυεργάτες) για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019 Νομού Φλώρινας.
  11. Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωση από πλευράς ΠΕ Κοζάνης, στην πολιτιστική εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορηγού «Η Ζωοδόχος Πηγή», στις 3 Νοεμβρίου 2018.
  12. Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωση από πλευράς Π.Ε. Κοζάνης στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3με3 που διοργανώνει Αθλητικός Σύλλογος Ελπίδα Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα στις 27-28 Δεκεμβρίου 2018.
  13. Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωση από πλευράς Π.Ε. Κοζάνης στην ετήσια φθινοπωρινή εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας που θα γίνει στις 3-11-2018.
  14. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της διοργάνωσης της εκδήλωσης "Μουσική εκδήλωση χορωδίας δωματίου",Π.Ε.Γρεβενών.
  15. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας καρεκλών για τα Τμήματα Πληροφορικής & Κτηνιατρικής» ,Π.Ε.Γρεβενών.
  16. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου και Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κώττα.
  17. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
  18. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωσης της σύμβασης του έργου: «Κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού στην Ε.Ο. προς Δενδροχώρι».
  19. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια τσιμεντοσωλήνων διαμέτρου Φ60 για την κατασκευή διάβασης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς.
  20. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  21. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  22. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  23. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια εκτυπωτή για τις ανάγκες του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς.
  24. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για εργασίες επισκευής σαζμαν και ευθυγράμμιση στο ΚΗΥ 7871 όχημα της Π.Ε. Φλώρινας.
  25. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της κάλυψης της εκδήλωσης "Τα κρασιά των Γρεβενών στο Τρίκωμο",Π.Ε.Γρεβενών.
  26. Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση της υπηρεσίας μικρών τεχνικών & τάφρων 2018,Π.Ε.Καστοριάς.
  27. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας (ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής του προσωρινού αναδόχου) του έργου: «Αντιπλημμυρική Προστασία & Διευθετήσεις στην Περιοχή Γέφυρας Νεστορίου»,Π.Ε.Καστοριάς.
  28. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών ενοικίασης δομημένου περιπτέρου με όλες τις λειτουργικές παροχές για την Π.Ε. Καστοριάς στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια του 3ου Fur Shopping Festival.
  29. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της διοργάνωσης της εκδήλωσης "Τα κρασιά των Γρεβενών στο Τρίκωμο"».
  30. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών.
  31. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή του ισοπεδωτή με αρ. κυκλ. ΜΕ 118405 του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
  32. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.
  33. Έγκριση δαπανών έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
  34. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της πιστοποίησης - ανανέωσης της άδειας λειτουργίας των έξι (6) ανελκυστήρων του Διοικητηρίου Γρεβενών.
  35. Έγκριση δαπανών Π.Δ.Μ - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  36. Έγκριση δαπανών - διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  37. Έγκριση μεταφοράς μαθήτριας από την πόλη της Φλώρινας στο ΕΕΕΕΚ Φλώρινας και έγκριση του επιδόματος του άρθρου 3β της ΚΥΑ 50025/26-9-2018.
  38. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας δύο (2) θερμαντικών σωμάτων για την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.
  39. Έγκριση δαπανών,Π.Ε Καστοριάς.
  40. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρου.
  41. Έγκριση ή μη του από 10/10/2018 πρακτικού του Επαναληπτικού Συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής σε ευρώ, για την προμήθεια ανταλλακτικών για τις ανάγκες του Αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, για ένα έτος από την ημερομηνία υπογραφής των συμβάσεων, συνολικού ποσού 59.500,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  42. Έγκριση δαπανών,Π.Ε Καστοριάς.
  43. Έγκριση Αποδοχής ποσού και κατανομής 3.795.298,50 €.
  44. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης συνολικού ποσού 12.900,00€ (συμπ. Φ.Π.Α.)για την δημιουργία-έκδοση Φωτογραφικού λευκώματος «ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
  45. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υλικών (πινακίδων) σήμανσης για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Κοζάνης.
  46. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου ποιοτικής & ποσοτικής παραλαβής που αφορά την αγορά Θέμα : άδειας εφαρμογής για προστασία του mail-server για τις ανάγκες της Δ/νσης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΔΜ..
  47. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών Μεταφοράς Μαθητών Π.Ε Κοζάνης.
  48. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
  49. Έγκριση ή μη του από 28/08/2018 πρακτικού διενέργειας Ανοικτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού με αρ. Διακήρυξης 5/2018 για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας ΠΕ Καστοριάς για το σχολικό έτος 2018-2020.
  50. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια επιτραπέζιου Η/Υ για τις ανάγκες του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς.
  51. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  52. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  53. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.455,20 € για την ανάθεση του ετήσιου ελέγχου φορέα πιστοποίησης των ανελκυστήρων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και των ανελκυστήρων στο νέο Διοικητήριο της Π.Ε Κοζάνης στην Πτολεμαϊδα.
  54. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 8.630,40 € για την ανάθεση της ετήσιας συντήρησης και ελέγχου των ανελκυστήρων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και των ανελκυστήρων στο νέο Διοικητήριο της Π.Ε Κοζάνης στην Πτολεμαϊδα.
  55. Έγκριση ή μη πρακτικών I, II, III του δημόσιου ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού προμήθειας υλικών-ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής & συντήρησης των επιβατικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  56. Έγκριση δαπανών - διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  57. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και κατακύρωση της ανάθεσης σύμβασης στον μειοδότη - προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Κατασκευή γηπέδου 5X5 στην Τ.Κ. Πρωτοχωρίου».
  58. Έγκριση Δαπάνης που αφορά την συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών, στην εκδήλωση με θέμα: «Αποχαιρετώντας τον τόπο μας: Διαχείριση απωλειών», που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2018.
  59. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  60. Έγκριση διάθεση πίστωσης που αφορά τη συμμετοχή 13 υπαλλήλων της ΠΔΜ και των ΠΕ της Περιφέρειας στο 10° forum της εταιρείας O.T.S που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη από 29-11 έως 01-12-2018.
  61. Έγκριση πίστωσης για δημοσίευση στις εφημερίδες.
  62. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  63. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Διαμόρφωση οδού για την προστασία ρέματος και νεκροταφείων του Τ.Δ. Ξηρολίμνης».
  64. Έγκριση δαπάνης και απευθείας ανάθεση.
  65. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  66. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 460.000,00 ευρώ που αφορά αποζημίωση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων,δικαστικών εξόδων και δικηγορικής αμοιβής,για το έργο «Χάραξη οδού Πτολ/δας-Δυτικής Εορδαίας και σύνδεση με τον κάθετο άξονα Κοζάνης-Φλώρινας».
  67. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης που αφορά παροχή υπηρεσιών για τη δημιουργία μητρώου γέφυρας Ρυμνίου,ως προς τα χαρακτηριστικά ασφαλείας χρηστών της οδού και προτάσεις για την αντιμετώπιση μόνιμης συντήρησης ΠΕ Κοζάνης.
  68. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης που αφορά αγορά υλικών σήμανσης για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Εργων ΠΕ Κοζάνης.
  69. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου, που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Οκτωβρίου 2018. 
Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-205).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.

Ηλίας Π. Κάτανας
Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών
Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια