Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Αμύνταιο ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής χάντμπολ γυναικών για το Παγκόσμιο

Συνάντηση με την τοπική αυτοδιοίκηση για τη διεξαγωγή των αγώνων της Εθνικής χάντμπολ γυναικών με Ιταλία, Πορτογαλία και Λευκορωσία είχε την Τρίτη η ΟΧΕ.


Μετά από αυτό, η ομοσπονδία ανακοίνωσε τη διοργάνωση του τρίτου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019 στο Αμύνταιο, 23-25/11, με τη συμμετοχή ακόμα της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Λευκορωσίας.
Συνδιοργανωτές θα είναι ο Δήμος Αμυνταίου, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Το ΔΣ της ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρο Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Στέφανο Μπίρο, τον Δήμαρχο Αμυνταίου, Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη, και τη ΔΕΗ για τη στήριξη τους.


Αντιπροσωπεία της ΟΧΕ, αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Σταματιάδη, το μέλος του ΔΣ, Γιάννη Στρατάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Βλαχόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Μάντζο, τον συντονιστή Εθνικών ομάδων γυναικών, Χρήστο Τζουβάρα και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, έγινε δεκτή από τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και τον Δήμαρχο Αμυνταίου.

Συζητήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του προκριματικού ομίλου, αλλά και για το Μουσείο Χάντμπολ, το οποίο θα εγκαινιαστεί μέσα στη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .