Με αισιοδοξία και σε πολύ καλό κλίμα η έναρξη της προετοιμασίας του Ερμή Αμυνταίου


Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετή δόση αισιοδοξίας, άρχισε η προετοιμασία του «ανανεωμένου» φέτος Ερμή Αμυνταίου για τη σεζόν 2018-2019. Τεχνικό team και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις προπονήσεις, στις πολύ καλά οργανωμένες προπονητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αμυνταίου, δείχνοντας διάθεση και όρεξη για πολύ «δουλειά».

Με την εμπειρία της περσινής πολύ πετυχημένης σεζόν, αλλά με ένα ανανεωμένο κατά το 1/3 ρόστερ, ο Ερμής φιλοδοξεί φέτος να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία στη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του στη Γ’ Εθνική. Πρωταρχικός στόχος παραμένει πάντα η παραμονή (και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα επιτευχθεί αυτή) και από εκεί και πέρα, φιλοδοξία των ανθρώπων της ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο, με το ήθος που διακατείχε τον σύλλογο και την περασμένη σεζόν και ο κόσμος του Αμυνταίου να 
αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια. Πολύ σημαντικό στοιχείο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό team και διοίκηση.
Με νέο προπονητή τον Κώστα Μαργιορίδη (σε «γνώριμα λημέρια», αφού πέρασε από αυτή και ως ποδοσφαιριστής της) έχοντας κρατήσει ένα βασικό «κορμό» και με την προσθήκη τόσων παιχτών, όσον και αποχώρησαν, αλλά και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Ερμής φέτος μοιάζει «έτοιμος» για το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.
Συνολικά εφτά παίχτες αποχώρησαν από την ομάδα (Μαυροματίδης, Σερσέμης, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Περπερίδης, Ψαράς, Τριανταφύλλου), ενώ «ενισχύθηκε» με τους Σίμο Αθανασιάδη, Γιώργο Σιδηρόπουλο, Τάσο Χαμαλίδη και τους ταλαντούχους τερματοφύλακες Κωνσταντίνο Στόικο και Λάζαρο Ηλιόπουλο. Οι τελευταίες δύο προσθήκες για τον Ερμή, είναι ο αμυντικός Θωμάς Πιρίτσαους (από τον Μακεδονικό Φούφα) και ο επιθετικός Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος. Η διοίκηση της ομάδας αναμένετε να συμφωνήσει το προσεχές διάστημα με άλλους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και θα «κλείσουν» το φετινό ρόστερ του Ερμή, το οποίο θα είναι «πλήρες» σε όλες τις γράμμες.

Από το Γραφείο Τύπου
Ερμή Αμυνταίου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια