Μάκης Ιωσηφίδης: Σχετικά με την απάντηση του κ. Γιαννακίδη

Στην παρέμβασή μου για την απένταξη του έργου του βιολογικού καθαρισμού και των αποχετευτικών δικτύων της Δημοτικής Ενότητας Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου απάντησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για την παρακολούθηση του ΕΣΠΑ και των Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Σταύρος Γιαννακίδης.

Τι είπε; Ότι απένταξαν το έργο για να το ξαναεντάξουν!

Αγαπητέ κ. Γιαννακίδη,

έχω μάθει να μιλάω με έργα και όχι με λόγια! Δυστυχώς, δεν βλέπω την ίδια διάθεση από τη δική σας πλευρά.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα κάθε λογής «θα» έχουν κουράσει τον κόσμο, που γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα έργο που είχε ενταχθεί το 2014 σήμερα θα μπορούσε να λειτουργεί κανονικά! Λυπάμαι, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ό,τι δεν κάνατε τόσα χρόνια θα το κάνετε στους 9 μήνες που απομένουν στην θητεία σας. Εκτός εάν στόχος σας είναι να εντάξετε το απενταγμένο έργο στο προεκλογικό σας πρόγραμμα…

Μάκης Ιωσηφίδης


Επιχειρηματίας
πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου
πρώην Πρόεδρος Δικτύου Ενεργειακών Δήμων

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.
    Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με θέμα τη διαχείριση λυμάτων που θα καταλήγουν σε λίμνες και ποτάμια (Βλέπε λίμνη Βεγορίτιδα)
    Συμμετείχαν:
    Δήμαρχος Εορδαίας: Σάββας Ζαμανίδης
    Δήμαρχος Αμυνταίου: Κώστας Θεοδωρίδης
    Σύμβουλος ΕΣΠΑ: Σταύρος Γιαννακίδης
    Προϊστάμενος Διαχειριστικής Αρχής: Χαράλαμπος Κιουρτσίδης
    Ένα έγκλημα στο περιβάλλον θα λάβει τέλος. Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων θα ικανοποιηθεί αλλά και ο αγώνας των Δημάρχων θα δικαιωθεί...... "προστατεύοντας τους οικισμούς μας", τη λίμνη Βεγορίτιδα και το περιβάλλον. (Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης).
    Σε ελευθερη μεταφραση: "ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΏΣΟΥΜΕ".



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλα, απένταξαν το έργο για να εκβιάσουν, ήξεραν από το 2010 οτι το κρατος αποφάσισε να αναβαθμίσει την βεγοριτιδα. Oποτε αρχισαν να υποβαθμίζουν την Λιμνη.
    Εδιωξαν τα υδροπλάνα, Ο Mπιρος αρνιόταν να τοποθετησει την προβλήτα του Δακη. Καθε Μαη Μηνα την ημερα του περιβαλλοντος επιτηρουσε περιπολος του δημου Αμυνταιου την Παραλια στον Αγιο Παντελεημονα λεγοντας "ΕΆΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑ ΑΔΕΙΆΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ. Ο Δημαρχος Αμυνταιου ανέβαζε τον τρυπιο σωληνα με τα λυματα του Αγιου Παντελεημονα περίπου είκοσι ποντους παραπανω. Υποκοσμος των τσιφλικαδων απειλουσε μερα νυχτα τα παιδια του συλλογου προστασιας της βεγοριτιδας. Και μετα το Δοκιμαστικο ανοιγμα της σηραγγας στην αρνησσα τους τραβηξε το αυτι η δικαιοσυνη. Ωσπου εφτασε η υποθεση στην ελληνικη Βουλη......
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο φωναζουν και πιεζουν οι βιαστες της λιμνης τοσο εκτιθενται και συσπειρωνουν τους φιλους της νομιμοτητας και του αυτονοητου που προσπαθει να αγνοησει η φαυλοκρατια καποιων πολιτικων..
    Μπραβο Ιωσηφίδη, εδειξες πραγματικο αναστημα, ηθος και αξιοπρεπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .