...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Τάσος Χατζηχρήστος - Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την την συνέντευξη του Τάσου στην Χρύσα Σαπαλίδου την οποία και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία.Το τέλος του καλοκαιριού είναι προ των πυλών και η ομάδα του Chatzichristos Rally Team Florina-Polyhronidis Motorsport και ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον επόμενο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Ο καταξιωμένος πλέον Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων κρατώντας την σημαία της Φλώρινας ψηλά θέλει να κρατήσει την 3η θέση στο κύπελλο ως πολυνίκης στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή και γιαυτό τον λόγο πλέον το τεχνικό επιτελείο του Νίκου Πολυχρονίδη Polyhronidis Motorsport αναβαθμίζει το BMW M3 GT EVO2 έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην 3αδα των πρωταθλητών.

Οι επόμενοι αγώνες που θα δώσει δυναμική παρουσία ο Τάσος είναι στην Καστανιά και στην Ελασσόνα οι οποίες προσμετρούν στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.   
Ο Τάσος Χατζηχρήστος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της κ. Χρύσας Σαπαλίδου στην ΕΡΑ Φλώρινας  οπού απάντησε για όλα τα επόμενα σχέδια της ομάδας.Πηγή: https://tasosrallyteamflorina.blogspot.com/2018/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .