Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Πρόσληψη καθηγητών μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας και στο παράρτημα Μουρικίου

Στην πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομίσθια, για το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας και το παράρτημά του στη Δημοτική Ενότητα Μουρικίου (στο Εμπόριο) προχωρά το Νομικό Πρόσωπο «Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας» (ΚΟΙΠΑΠΠ) του δήμου Εορδαίας. Ειδικότερα το ΚΟΙΠΑΠΠ ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά 47 ατόμων – διδασκόντων, για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας και του παραρτήματός του στην Δημοτική Ενότητα Μουρικίου του ΝΠΔΔ «ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π» του Δήμου Εορδαίας που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα.


Ταυτόχρονα το ΚΟΙΠΑΠΠ προκηρύσσει μια θέση ΠΕ / ΤΕ Καλλιτεχνικού Διευθυντή – Μουσικός, με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση του έργου «Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ωδείου» συνολικής διάρκειας εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. Η υποβολή των αιτήσεων είναι από τις 04/08/18 έως και 14/08/18.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .