Παράταση απόφασης προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας από το 31ο μέχρι το 34ο χιλ/τρο της Ε.Ο.3 Φλώρινας-Κοζάνης

Παράταση απόφασης προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας για την απαγόρευση-διακοπή της κυκλοφορίας από το 31ο χιλ/τρο (α/κ κεραμοποιείων) μέχρι το 34ο χιλ/τρο (α/κ Αμυνταίου-Λεβαίας-ΚΑΦΚΑ) της Ε.Ο.3 Φλώρινας-Κοζάνης (νέο τμήμα).
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
ΑΡΘΡΟ 1ο


Την παράταση της ανωτέρω (2) σχετικής Απόφασής μας για χρονικό διάστημα έως την 07-08-2018 και ώρα 23:59.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ? ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ....ΚΑΙ ΝΕΑ...ΚΑΙ ΝΕΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΖΗΜΙΑ!!!!!ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!! ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ...2 ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ...ΓΙΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ;;;;ΣΤΑ ΜΠΙΤΟΛΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΖΗΤΩ Η ΜΙΖΑ...ΖΗΤΩ Η ΛΑΜΟΓΙΑ....Χ.Π

      Διαγραφή
  2. Το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα δεν φαίνεται να νοιάζει κανέναν. Ας περνάνε 300 νταλίκες τη μέρα μέσα απ' την πόλη. Ας εμφανίζονται νέες ρωγμές στα σπίτια μας κι ας μεγαλώνουν οι υφιστάμενες. Ας μένουν οι δρόμοι γεμάτοι λακούβες οι οποίες συνεχώς αυξάνονται σε μέγεθος. Ούτε από Περιφέρεια ούτε από Δήμο Αμυνταίου καμμία παρέμβαση. Τα μαγαζάκια να δουλέψουν κι οι υπόλοιποι ας πάμε να πνιγούμε. Ο Μάιος των εκλογών κοντεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .