...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Ξεκίνησε το αθλητικό τριήμερο στο Αμύνταιο + Video

Πρεμιέρα χθες Δευτέρα 16/07 του αθλητικού φεστιβάλ στο Αμύνταιο, το οποίο πραγματοποιείται στο προαύλιο χώρο του παλαιού Α Δημοτικού σχολείου και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 18/07.Περισσότερα από 10 ατομικά και ομαδικά αθλήματα, έχουν συγκροτηθεί από τους αθλητικούς συλλόγους και τα ιδιωτικά γυμναστήρια του Δήμου Αμυνταίου, όπου συμμετέχοντες και θεατές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν  τα αθλήματα και να μυηθούν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, κάτω από την από την επίβλεψη και καθοδήγηση των προπονητών που ειδικεύονται στο εκάστοτε αντικείμενο.


Στην αθλητική γιορτή, δεν υπάρχουν ηλικιακοί περιορισμοί και η συμμετοχή είναι ελεύθερη, με στόχο την υποστήριξη και την ενίσχυση της διά βίου άθλησης, της κοινωνικοποίησης και της συμμετοχής του ανθρώπου δίχως διακρίσεις (φύλου, θρησκείας, εθνικότητας κτλ.) στην κοινωνική ζωή και δράση.
Αξίζει να σημειωθεί οτι αρωγός του αθλητικό φεστιβάλ είναι ο Δήμος Αμυνταίου, ενώ εμπνευστής της εν λόγω εκδήλωσης, είναι ο αθλητής της Αγγλικής ομάδας μπάσκετ, της Μάντσεστερ Τζάιαντς, Αναστάσιος Τραϊανός, με καταγωγή από την Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του δήμου Αμυνταίου.


Ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, κ. Ιωάννης Νάτσης, έκανε δηλώσεις σχετικά με το αθλητικό γεγονός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .