Καταγγελία Αναγνώστη για βουλωμένο φρεάτιο στο Αμύνταιο


Κάτοικος Αμυνταίου που διαμένει σε κεντρικό σημείο της πόλης, προχώρησε σε καταγγελία, για βουλωμένο φρεάτιο και αντικατάσταση σχάρας απορροής.


Αυτός ο υπόνομος που είναι μπροστά απο το σπίτι μου, κάτω απο το μπαλκόνι μου, είναι  βουλωμένος και δεν απορροφά το νερό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εστίες μόλυνσης και δυσωδίας. Από το χειμώνα, είχα αποταθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες τους δήμου, καθώς και σε αντιδημάρχους, για να επιλυθεί το θέμα πρίν το καλοκαίρι, όπου το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο, χωρίς όμως να υπάρξει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και ουδεμία παρέμβαση. Όταν λοιπόν εξαντλήθηκαν υπομονή και αντοχές, υπέβαλα επώνυμη καταγγελία και παρ’  ότι μεσολάβησαν 25 μέρες, δεν έλαβα απάντηση. 


Επίσης η σχάρα απορροής που βρίσκεται λίγα μέτρα επίσης από το σπίτι μου , στην είσοδο της λαϊκής αγοράς, ζήτησα να αντικατασταθεί, διότι προκαλούνται ισχυροί  κραδασμοί, μόλις κάποιο τροχοφόρο διέρχεται από το εν λόγω σημείο (φαινόμενο που επαναλαμβάνεται ανα  2-3 λεπτά), με συνέπεια ο ήχος, να διαπερνά ακόμα και τα κουφώματα και να αναστατώνει τη ζωή μας και πολύ πιθανόν και το γειτονικών οικιών.  


Είναι κρίμα εν έτη 2018, οι πολίτες ενός δήμου, ακόμα και μικρού όπως αυτός του Αμυνταίου, να παρακαλούν για τα αυτονόητα και να ζητούν δικαίωμα στην ποιοτική και χωρίς αποκλεισμούς διαβίωση.


Συγγνώμη, αν ήμουν καυστικός, έως και προκλητικός, αλλά και η ανοχή έχει και τα όρια της.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σχεδόν όλα βουλωμένα είναι ,δες αυτό στον παλιο οτε ,δες αυτό που χασιωτη με μεραρχίας ,δες .Εγκατάλειψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .