...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Αμυνταίου


Θεατρική Παράσταση οι “Ηλίθιοι” του Νίλ Σάιμον  από την “Θεατρική Αναζήτηση” την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στις 21:00 στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. ΦιλώταΛίγα λόγια για το έργο:
Πρόκειται για μια ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία που διαδραματίζεται σε ένα χωριουδάκι της Ουκρανίας, το Κουλιέντσικοφ, στα τέλη του 1800. Ο δάσκαλος Λεόν Τολτσίνσκι καταφθάνει στο χωρίο και μετά από μερικές επεισοδιακές συναντήσεις με τους όχι και τόσο ευφυείς κατοίκους του χωριού θα βρει το σπίτι του νέου του εργοδότη, Ζουμπρίτσκι. Εκεί θα γνωρίσει τη σύζυγό του Λένια και την κόρη τους Σοφία την οποία και θα ερωτευθεί παράφορα. Θα παρατηρήσει όμως πάλι ότι και αυτή είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο αδαής όσο και οι υπόλοιποι. Σύντομα θα ανακαλύψει οτι η ηλιθιότητα των κατοίκων δεν είναι συμπτωματική αλλά το αποτέλεσμα μιας κατάρας που βασανίζει την περιοχή για 200 χρόνια, και πως θα πέσει και ο ίδιος θύμα της αν δεν καταφέρει σε 24 ώρες να εκπαιδεύσει τη Σοφία ή να παντρευτεί μια απόγονο της οικογένειας του ανθρώπου που έριξε την κατάρα…


Παιζουν: Γαβριηλίδης Αδάμ (Λέων), Γαβριηλίδης Θοδωρής (Κόμης), Λίττα Μαρία (Μίσκιν), Παπαδοπούλου Παναγιώτα (Γιέτσνα), Παπακωνσταντίνου Δημήτρης (Νικολάι), Σίσιου Χριστίνα (Σοφία), Τσαβδαρίδης Μιχάλης (δικαστής), Τσαβδαρίδου Τένια (Σνέτσκυ), Χαλιβοπούλου Ελίζα (Σλόβαινα), Χαλιβοπούλου Χριστίνα (Λένυα).
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Στούμπου - Πλεξίδα Κική
Βοηθός Σκηνοθέτη: Πλεξίδα Κατερίνα
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Σαπατόρη Σταματία
Μουσική Επιμέλεια: Γκανά Γεωργία
Φωτισμοί: Σαπατόρη Σταματία
Κομμώσεις: George Asimakopoulos
Μακιγιάζ: Γρηγοριάδου Στεφανία
Χειρισμός κονσόλας - ήχου: Γαβριηλίδου Μαρία
Κατασκευή σκηνικών: Γαβριηλίδης Αδάμ
Κατασκευή σκηνικών αντικειμένων: Τσαβδαρίδου Ελισάβετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .