Η 'Ελενα Ματσούκα με τον δικηγόρο Ευάγγελο Ιωαννίδη για την ονομασία των... + Ηχητικό

Συνέντευξη στο Ράδιο Σύμπαν του Σίδνεϊ στην Έλενα Ματσούκα του δικηγόρου και στελέχους της ΝΔ για το Μακεδονικό και όλα τα θέματα πολιτικής επικαιρότητας.


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Αυτο το αγορι που αυτοδιοριζετε πολιτευτης το κόβω για κανα 200αρια σταυρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός σας πονάει πολύ για αυτό γράφετε μ@@@@κίες. Ποτέ δεν αυτοδιορίστηκε πολιτευτής και όταν ρωτήθηκε είπε αξιοπρεπώς ότι είναι δουλειά του προέδρου της ΝΔ αυτό. Η ζήλεια σας και η καφρίλα σας θα σας πνίξει στο τέλος γιατί πετάτε πέτρες σε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε τενεκέ. Οσο και να σας τσούζει δεν θα σταματήσει να σας τα χώνει και να κάνει αυτο που θεωρεί σωστό. Όσο για τις ψήφους μάλλον τα γράφεις γιατί εσύ κάνεις σπορ δημοτικού - περιφερειακού συμβούλου που δεν σου βγαίνουν τα σχέδια να γίνεις εσύ πολιτευτής γιατί έπαιξες με λάθος ομάδα και έχασες. Έρχεται η ώρα που θα πάρετε κάτι αερόλιθοι σαν και του λόγου σου την απάντηση που σας αξίζει. Είστε γνωστοί-άγνωστοι ρηχοί και αμόρφωτοι. Τον φοβάστε γιατί σας ξέρει μάλλον καλά και δεν μπορείτε να τον ελέγξετε με τίποτα για αυτό ζορίζεστε κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοδιορίζεται με ε; Μάθε ορθογραφία πρώτα βλάκα ανώνυμε της 19 Ιουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .