...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Καλούμε όλο το λαό της Φλώρινας και τη νεολαία να δώσουν μαζικό παρόν, σε μια συζήτηση στον αντίποδα των ημερών. Μέσα στην εθνικιστική πλημμυρίδα, την ανιστόρητη προγονοπληξία και την μονοφωνία των «Μακεδονομάχων», αναλάβαμε την πρωτοβουλία να αναδείξουμε την εναλλακτική προοπτική.
Με πίστη στις ιδέες μας και τη φιλία των λαών, διεκδικούμε ΟΧΙ απλά να καταγραφούμε, αλλά να πείσουμε πως οι λαοί των Βαλκανίων είναι αδέρφια, στον κοινό αγώνα απέναντι στην Εκμετάλλευση, το Φασισμό και τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο.
Στις Πρέσπες ΔΕΝ έγινε κάποιο ιστορικό συμπόσιο, ούτε στο προσκήνιο ήταν οι λαοί και οι ανάγκες τους. Η συμφωνία των Πρεσπών δένει τη Βαλκανική χερσόνησο στο άρμα του ΝΑΤΟ και του Ιμπεριαλισμού, οξύνει τους ανταγωνισμούς μεταξύ ΗΠΑ – Ρωσίας για τον έλεγχο της ευρύτερης περιοχής, οργανώνει την καπιταλιστική κερδοφορία ,πάνω στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων, απ’ τις δυο πλευρές των συνόρων. Είναι ίσως τα πλέον σαφή άρθρα της συμφωνίας, τα οικονομικά πεδία για τις μπίζνες των πολυεθνικών.
 
«Είναι λογικός, καθένας τον καταλαβαίνει. Ειν’ εύκολος.
Μια και δεν είσαι εκμεταλλευτής, μπορείς να τον συλλάβεις.
Είναι καλός για σένα, μάθαινε γι’ αυτόν.
Οι ηλίθιοι ηλίθιο τον αποκαλούνε, και οι βρωμεροί τον λένε βρωμερό.
Αυτός είναι ενάντια στη βρωμιά και την ηλιθιότητα».
Μπ. Μπερχτ
«Εγκώμιο στον Κομμουνισμό»
 
Οι σύντροφοι από τη Levica αποτελούν απτή απόδειξη πως οι κομμουνιστές υποστηρίζουν το δίκαιο από οποιαδήποτε πλευρά των συνόρων. Είναι ευκαιρία να ακουστούν απόψεις που ΔΕΝ συγκρούονται με την πραγματικότητα, γιατί πολύ απλά οι φορείς τους είναι από την πλευρά των λαϊκών συμφερόντων. Ακόμη και συντηρητικοί άνθρωποι θα εκπλαγούν από τις προσεγγίσεις, πάνω σε όσα θεωρούνται ταμπού στο Δημόσιο διάλογο. Σας περιμένουμε στην εκδήλωση για:
 
“Ένα διαφορετικό ΟΧΙ στη συμφωνία των Πρεσπών
Κόντρα σε ΝΑΤΟ, Πόλεμο και Εθνικισμούς”
 
Κοινή εκδήλωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Levica
για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη φιλία των λαών.
Κυριακή 22/07 στις 20:00
Στο Καφέ – Bar «Οδός Ονείρων»
 Ομιλητές:
           Branco Ristov, μέλος της ΚΕ Levica
           Δραγανίγος Αντώνης, μέλος ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
 
Συντονιστής:
 Τζώτζης Βασίλης, μέλος ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φλώρινας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .