ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Κύριε Θεοδωρίδη παραιτηθείτε

Με αφορμή τον απολογισμό πεπραγμένων του 2017 που πραγματοποιήθηκε την 09 Ιουλίου 2018 στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου οφείλουμε όπως το κάνουμε συνέχεια , να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για τα προβλήματα και τα σοβαρά θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο .

Η Διοίκηση του κ. Θεοδωρίδη συμπλήρωσε σχεδόν μια τετραετία.


Δυστυχώς στον απολογισμό δεν είχε να παρουσιάσει κανένα μεγάλο έργο παρά μόνο το έργο των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Κέλης και Αγ. Παντελεήμονα , έργα που ξεκίνησαν προ ημερών.

Αντίθετα στην χρονιά που πέρασε συνέβησαν γεγονότα που θα μας κάνουν να θυμόμαστε τον κ. Θεοδωρίδη για πάντα όπως:
,
Απένταξη του μεγαλύτερου έργου , αυτό του βιολογικού καθαρισμού των κοινοτήτων του πρώην Δήμου Φιλώτα 21.000.000 Ε. Οι συνέπειες αυτής ανικανότητας του δημάρχου είναι καταστροφικές για τον Δήμο μας, καθώς εκτός των άλλων , ρυπαίνεται η λίμνη Βεγορίτιδα με αποτέλεσμα να απαγορευθεί με οδηγία του κράτους η αλιεία και η κολύμβηση , για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια πλήττοντας πολλές από τις επαγγελματικές δραστηριότητες των κατοίκων .


Η απραξία τους , η μη προνοητικότητα τους και η ανικανότητα στην οργάνωση και την πρόληψη δημιούργησε μία αμφίβολη κατάσταση σχετικά με την απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεθέρμανσης με αποτέλεσμα 4000 νοικοκυριά να ανησυχούν , για το αν θα έχουνε τηλεθέρμανση την τρέχουσα χειμερινή περίοδο.

Γιατί κ. Θεοδωρίδη ? είχατε τέσσερα χρόνια να κατασκευάσετε το έργο της αυτονομίας της τηλεθέρμανσης , όταν και λεφτά για την μελέτη σας αφήσαμε και 4.500.000 Ε στα ταμεία της ΔΕΤΕΠΑ.


Για τους παραπάνω σοβαρότατους λόγους πρέπει κ. Δήμαρχε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ για να μπορέσει αυτός ο τόπος επιτέλους να βγει από την ομηρία που τον κρατάτε, επειδή είστε κολλημένος με την καρέκλα εδώ και 35 χρόνια.


-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια