...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Αμύνταιο: Πήγε να ποντάρει το Γαλλία – Κροατία αλλά…


Αναμφισβήτητα  ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου,  αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που μαγνητίζει τον ενδιαφέρον όλων.


Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι φίλοι του στοιχήματος, οι οποίοι επιστράτευσαν φαντασία και γνώσεις , προκειμένου να κάνουν τη ιδανικότερη επιλογή πονταρίσματος, στον τελικό αγώνα του Παγκοσμίου,  ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία, το οποίο διεξήχθη χθες, Κυριακή, στις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο Λουζνίκι της Μόσχας.


Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Αμύνταιο συνέβη το εξής απίστευτο, πελάτης πήγε να καταθέσει δελτίο στοιχήματος, ποντάροντας την αναμέτρηση του τελικού στις 20:45, δηλαδή περίπου μία ώρα αφότου είχε ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.Ο πελάτης μάλιστα μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει τα προγνωστικά του πράκτορα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πιστεύοντας  ότι ο πελάτης του απλά αστειευόταν, μέχρι που τον πλησίασε και κατέθεσε το δελτίο του….οποτε και ενημέρωσε τον -έκπληκτο- καταθέτη του δελτίου ότι ο αγώνας είχε λήξει με 4-2 υπέρ των τρικολόρ.


Για την ιστορία, ο «άτυχος» φίλος μας, είχε επιλέξει να ποντάρει ότι θα σημειωθούν περισσότερα από 3,5 τέρματα στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .