Εντυπωσιακό φινάλε στο αθλητικό φεστιβάλ του Αμυνταίου + Video


Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία,  πραγματοποιήθηκε το τριήμερο (16-18 Ιουλίου) αθλητικό φεστιβάλ στο Αμύνταιο.



Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν κάθε γωνιά του παλιού Ά Δημοτικού σχολείου και βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τον καθιστικό τρόπο ζωής και να γνωρίσουν τα οφέλη τις άσκησης,  μέσα από μία γκάμα αθλημάτων, ατομικών και ομαδικών, που προσέφεραν και συγκρότησαν οι αθλητικοί σύλλογοι και τα ιδιωτικά γυμναστήρια του Δήμου, αλλά και  να γνωρίσουν σπουδαίες φυσιογνωμίες του Ελληνικού αθλητισμού.


Οι συντελεστές της διοργάνωσης και η κοινωνία του δήμου Αμυνταίου, απέδειξαν ότι είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας κάθε είδους διοργάνωση και το κυριότερο να την αναδείξουν σε ένα σπουδαίο γεγονός για την περιοχή.


Τα χαρούμενα πρόσωπα στο φινάλε της διοργάνωσης αποτύπωναν με το καλύτερο  τρόπο ότι το στοίχημα κερδήθηκε και ότι το εφετινό φεστιβάλ θα αποτελέσει την αφετηρία για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου αθλητικού θεσμού, εμπνευστής του οποίου είναι ο αθλητής της Αγγλικής ομάδας μπάσκετ Μάντσεστερ Τζάιαντς, Αναστάσιος Τραϊανός, με καταγωγή από την Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα και αρωγούς τον δήμο Αμυνταίου και τα καταστήματα της πόλης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια