Απολογισμού συνέχεια….

Τρείς ώρες εμπεριστατωμένης παρουσίασης με πίνακες και στοιχεία που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση σχετικά με το σημαντικό έργο που έχει επιτελεσθεί το 2017, παρουσίασε ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ και ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ κατά την συνεδρίαση των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.
Έτσι άλλωστε προβλέπεται και από τον Δημοτικό Κώδικα προκειμένου η συνεδρίαση να διαφυλάξει τον χαρακτήρα και τον σκοπό της και να μην εξελιχθεί σε προεκλογική φιέστα.
Ο Κος Παπαχρήστου για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Με την χαρακτηριστική μικροπολιτική τακτική του, μίλησε ως ένοχος (θύτης!) που περιφέρεται στον τόπο του εγκλήματος. Μιλάει για τα έργα αποχέτευσης του πρώην Δήμου Φιλώτα τα οποία οι ίδιοι άφησαν στην τύχη τους (ατυχία τους!) μια τετραετία. Συνεχίζει να μιλάει για την τηλεθέρμανση για την οποία αν και πρόεδρος της δεν έκανε απολύτως τίποτα για τη συνέχιση της λειτουργίας της. Ξαφνικά απέκτησε οικολογική συνείδηση και έγνοιες για τις επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον του Δήμου μας!
Τέλος, για την παρουσία του εκπροσώπου της Αντιπολίτευσης παραπέμπουμε στα λόγια του συγγραφέα Μ. Λουντέμη:
«Ειπώθηκαν ψέματα
που ντράπηκαν και τα ίδια,
μια και δεν ντρέπονταν
τα στόματα που τά΄ λεγαν»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια