Γ΄ Εθνική: Πως διαμορφώνεται ο 3ος όμιλος για Ερμή Αμυνταίου και Μελιτέα Μελίτης


Ως γνωστόν ο Γ όμιλος έχει διαμορφωθεί και η ειδοποιός διαφορά του συγκριτικά με τους υπόλοιπους, είναι πως δεν θα δεχθεί κάποιον σύλλογο από την δεύτερη εν τάξει εθνική κατηγορία, ενώ, επίσης, θα μετάσχει σε αυτόν η ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα, αλλά δεν κέρδισε την άνοδο της, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου.


Στη Φλώρινα ο Μελιτέας Μελίτης ήταν ο πρωταθλητής της αντίστοιχης ΕΠΣ και μετά απο αρκετά χρόνια επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες, ενώ ο Νομός Καστοριάς θα εκπροσωπηθεί από τον Πρωταθλήτρια ομάδα της Καλλιθέας

Στα Γρεβενά,  τα Αεράτα, έκοψαν πρώτα το νήμα προσπερνώντας στο φώτο φίνις τον Α.Ο Σειρήνας.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Αιτωλοακαρνανία και επέστρεψε στην Γ’ Εθνική έπειτα από απουσία 7 ετών.


Στην ΕΠΣ Ηπείρου, ο νεοφώτιστος Θρίαμβος Σερβιανών, έκανε την έκπληξη, καθώς αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία  πήρε το πρωτάθλημα και μαζί το εισιτήριο για την Γ Εθνική.

Την άνοδό του για πρώτη φορά -στην 84χρονη ιστορία του- σε εθνική κατηγορία πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο το Σούλι Παραμυθιάς, κατακτώντας μάλιστα αήττητο το πρωτάθλημα στην Θεσπρωτία!


Στη Γ Εθνική θα αγωνιστεί απο τη νέα σεζόν και ο Κρόνος Αργυράδων που κατέκτησε  το πρωτάθλημα στην Κέρκυρα.

Πρώτη εμφάνιση στην Γ’ Εθνική και για τον Αχέρων Καναλακίου που ξαναβάζει στον ποδοσφαιρικό χάρτη την Πρέβεζα, η οποία συγκαταλέγεται στην ίδια ένωση με την Λευκάδα, ενώ πρωταθλητής  Άρτας αναδείχθηκε Α.Ο. Φλωριάδας.


ο Μακεδονικός Σιάτιστας επανέρχεται μετά από αρκετά χρόνια απουσίας στην κατηγορία καταλαμβάνοντας μετά από έντονο συναγωνισμό με την ομάδα της Κοζάνης, την πρώτη θέση.

Από εκεί και πέρα στην κατηγορία βρίσκονται από την περασμένη σεζόν ο πρωταθλητής Τηλυκράτης, που δεν τα κατάφερε στα μπαράζ ανόδου, η Λευκίμμη καθώς ακόμα, ο Ερμής Αμυνταίου, ο Νέος Αμφίλοχος, ο Μακεδονικός Φούφα, ο Θεσπρωτός και η Δόξα Κρανούλας.


Φλώρινα (Ερμής Αμυνταίου και Μελίτης Μελιτέας),
Κέρκυρα (Λευκίμμη και Κρόνος Αργυράδων),
Ιωάννινα (Δόξα Κρανούλας και Θρίαμβος Σερβιανών),
Κοζάνη (Μακεδονικός Φούφα και Μακεδονικός Σιάτιστας),
Λευκάδα/Πρέβεζα (Τηλυκράτης και Αχέρων Καναλακίου),
Θεσπρωτία (Θεσπρωτός και Σούλι Παραμυθιάς),
Αιτωλοακαρνανία (Νέος Αμφίλοχος και Ναυπακτιακός Αστέρας),
Καστοριάς (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας),
Γρεβενά ( Γρεβενά Αεράτα),
Άρτα (Α.Ο. Φλωριάδας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια