ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018 -19: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα στο eetaa.gr

ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019 και το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο eetaa.gr και όπως κάθε χρόνο πρώτα σας ενημέρωσαν τα dikaiologitika news
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Η εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης , τον οποίο γνωρίζει μόνον η ίδια και απαιτείται κάθε φορά που η μητέρα επιθυμεί να κάνει εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να αντλήσει τα προσωπικά της στοιχεία. Παράλληλα και μετά την ολοκλήρωση άντλησης των στοιχείων από την ΑΑΔΕ, οι αιτούντες με τη χρήση του προσωπικού τους κωδικού μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς πίνακες .
Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών. Αντί αυτών εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ. Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ
Αν οι μητέρες έχουν ξεχάσει τον κωδικό πιστοποίησης μπορούν να δουν τα αποτελέσματα με τους κωδικούς TAXISnet και την πιστοποίηση μέσω ΑΑΔΕ.
Επίσης ακόμη ένας τρόπος είναι με τον κωδικό αίτησης οι μητέρες μπορούν να εισέλθουν στους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό / δήμο και με τα πλΉκτρα Ctr + F να αναζητήσουν αντιγράφοντας τον κωδικό της αίτησης στο πεδίο που θα τους ανοίξει το αποτέλεσμα της αίτησης τους. ήδη όπως χρήστες ενημερώνουν τα dikaiologitika news η εφαρμογή αντιμετωπίζει πρόβλημα και ο παραπάνω τρόπος είναι μια λύση ώστε να μην περιμένετε να επανέλθει η ειδική εφαρμογή.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ ξεκινούν οι ενστάσεις ενώ την ερχόμενη Κυριακή 29/7/2018 θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα και το ποιοι θα λάβουν σε πρώτη φάση τα πολυπόθητα voucher του «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Τα voucher φέτος θα φτάσουν τις 110.000.
Τον Σεπτέμβρη και αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές θα γίνει η αναδιανομή των voucher σε όσους ήδη έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικούς σταθμούς και ας μην ήταν επιτυχόντες αλλά επιλαχόντες του προγράμματος.
Δείτε εδώ τον προσωρινό πίνακα δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη φάκελο και με ελλιπή φάκελο επιλέγοντας τον νομό και τον δήμο που έχετε αιτηθεί.
Ημερομηνίες υποβολής ενστάσεων : 23/7/2018 - 25/7/2018. Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τις/τους αιτούσες/αιτούντες εγγράφως, στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ, ή ηλεκτρονικά μέσω E - MAIL στην διεύθυνση : miteresenstaseis@eetaa.gr με σκαναρισμένα έγγραφα σε μορφή pdf (σημειώνουμε ότι καμία άλλη μορφή αρχείουσημειώνουμε ότι καμία άλλη μορφή αρχείου δεν γίνεται αποδεκτή και η ένσταση δεν εξετάζεται) εντός των προβλεπόμενων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της ανάρτησης των Προσωρινών Πινάκων (σημειώνουμε ότι καμία άλλη μορφή αρχείου22/7/2018) και σύμφωνα με το Υπόδειγμα : «Έντυπο Υποβολής Ένστασης Αιτούντος/Αιτούσας» που έχει συμπεριληφθεί στην Πρόσκληση ως Παράρτημα.
Μπείτε εδώ στην εφαρμογή για τα προσωρινά αποτελέσματα
Σε περίπτωση υποβολής ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (σημειώνουμε ότι καμία άλλη μορφή αρχείου courier), η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018-2019» και θα πρέπει να έχει παραδοθεί στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων δηλαδή την 25/7/2018. Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την 25/7/2018. Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες .
Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (σημειώνουμε ότι καμία άλλη μορφή αρχείουΕ.Ε.Ε.). Στο έντυπο της ένστασης θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό. Ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης, δεν θα γίνονται αποδεκτά. Οριστικά Αποτελέσματα Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και αναρτώνται στο site της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 29/7/2018

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια