Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

18-19-20-21-22 Ιουλίου Εκδηλώσεις Προφήτη Ηλία


Αδελφοποίηση με Κρήτη στις 19 Ιουλίου

Ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» διοργανώνει και φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Προφήτη Ηλία με πλούσιο καλλιτεχνικό και παραδοσιακό πρόγραμμα.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο

Τετάρτη 18 Ιουλίου- Στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο, στις 9 :30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί λαϊκορεμπέτικη βραδιά. ενώ θα προηγηθεί ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα από την χορωδία της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Λεχόβου.


Πέμπτη 19 Ιουλίου- στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο, στις 9 το βράδυ, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με τον «Ζιάκο Γιάννη και την Ζέτα Λένα»

Παρασκευή 20 Ιουλίου- στο κέντρο του χωριού και κάτω από τα δύο αιωνόβια πλατάνια δίπλα στα κρυστάλλινα και δροσερά νερά, στις 10 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι με την Λεχοβίτικη κομπανία και Κρητικό μουσικό Σχήμα.

Σάββατο 21 Ιουλίου – ΕΚΛΛΗΣΙΑ Αγίου Δημητρίου το απόγευμα μετά τον εσπερινό θα ακολουΘήσει κήρυγμα από τον γέροντα Βενέδικτο από τη Νέα Σκήτη Αγίου Όρους.

Κυριακή 22 Ιουλίου- εκδήλωση μνήμης για το Ολοκαύτωμα του Λεχόβου.
Το απόγευμα στις 7 η ώρα στην πλατεία του Λεχόβου εκδήλωση με κλόουν για τους μικρούς μας φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .