Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

10μελής αποστολή του ΑΟΦ στην Σερβία, 3η θέση για την Βούλα Λαδοπούλου στον Διεθνή αγώνα FIS Roller Ski Sjenica


Με 8 αθλητές του απο τους οποίους οι 2 (Λαδοπούλου Βούλα και Ιωάννου Έλενα) συμμετείχαν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Roller ski, συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας στον Διεθνή αγώνα ROLLER SKI στην SJENICA της Σερβίας το Σαββατοκύριακο 28-29/7/2018. Την αποστολή του ΑΟΦ συνόδευσαν
ο πρόεδρος του ομίλου  κος Μπόσκος Αλέξανδρος και ο προπονητής Τίτας Χρήστος που συνόδευε και την 4μελή Εθνική αποστολή της ΕΟΧΑ.
Τις 2 ημέρες αγώνων αθλοθετήθηκαν τα παρακάτω αγωνίσματα:
28/7/18: 10km ανδρών/6km γυναικών και 29/7:10km ανδρών/8km γυναικών. Την 3η θέση στα 8km ανάβασης, κατέλαβε η Λαδοπούλου Βούλα την δεύτερη ημέρα αγώνων, αφού κάνοντας την υπέρβαση ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο.
 Ικανοποιητική σε γενικές γραμμές η εμφάνιση όλων των υπολοίπων αθλητών του ΑΟΦ που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στον πρώτο αγώνα της νέας σαιζόν.
Απο τον ΑΟΦ συμετείχαν: ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ,ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΑ,ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ.

Το Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .